2024. március 29. - Auguszta

A hall klán utcája

69 Hall lakik egy utcában Nagy-Britanniában, mármint egyetlen család ennyi tagja. A Hall klán Gateshead városában ural egy kis utcát, a Cotswold Gardens nevűt. A "megszállás" 1958-ban kezdődött, amikor a múlt hónapban 76 évesen elhunyt Hall asszony fél év
2009. január 11. vasárnap 10:11 - Hírextra
A "hídfőállás" leánysága hamarosan "legénységgel" bővült, férjhez ment a hölgy, minek gyümölcseként nyolc gyerekkel bővült a létszám. Aztán 35 unokával. Majd 9 dédunokával.

A 8 gyerek közül azonban "csak" hat lakik az utcában, viszont mindegyik a családjával, és a Hallok családtagsági létszámát tovább duzzasztja három nagybácsi és egy anyós.

Viszály nincs a famíliában, "a nagy Hall nem eszi meg a kis Hallt", de akik nem Hallok, azok is jól érzik magukat az utcában, legalábbis Ross nyelvek szerint.

"Szeretetteljes és vidám a hangulat, egyébként nyugodtan lehetne Hall utca a lakcímünk" - mondta az Ananova brit hírügynökségnek egy szomszédasszony, a kevés nem Hallok egyike: Sandra Ross.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását