2024. március 29. - Auguszta

Orbán cigány?

Orbán cigány, Gyurcsány zsidó, de minimum "zsidóbérenc" és "idegbeteg", Dávid Ibolya pedig Herényi Károllyal lép félre. Csak néhány pletyka, amelyeket hallani lehet az utcán sétálva, buszon, vonaton, villamoson (stb.) utazva. Politikai bulvár, sok kérdéss
2008. november 25. kedd 12:59 - Kőrösi Viktor Dávid
A politikai pletykák sokféleképpen megkülönböztethetőek egymástól. Vegyük például azt, hogy egy pletyka szárnyra kelésekor egyáltalán nem kizárt, hogy nem csak a népköltészet zsenialitása csillan meg. Persze van, hogy igen.

Orbán és a népköltészet

A népköltészet például némi még népibb sugallatra kezdte el saját politikai meggyőződésének megfelelően tárgyalni Orbán Viktor cigány mivoltát. A hardcore baloldaliak egy része természetesen – zuschlagi módon félredobva az addig vallott elveket – nekiállt cigányozni, míg a jobboldal hívőinek egy részre nagy hirtelenjében toleránssá váltak, s gyakran lehetett hallani gunyoros megjegyzéseket arra vonatkozóan, hogy „na és akkor mi van”? Na. Nem is kellett sok, hogy a szerepek felcserélődjenek.

A Gyurcsány Ferenccel kapcsolatos híresztelések nem feltétlenül pozitívak, s most finomak  voltunk. Mindenki (pár éve inkább senki…) Ferije, több más dologgal egyetemben a saját imidzsét is "elkúrta": nyilvánvaló, hogy alacsony népszerűség mellett az emberről nem pozitív pletykák fognak keringeni. Elvégre nem azért nem szeretnek valakit az emberek, hogy pozitív pletykákat szüljön a nép határtalan kreativitása.

Gyurcsány és a zsidók

Az, hogy Gyurcsány zsidó-e, nem tudjuk. Egyesekkel ellentétben a "zsidóbérencséget" sem tudjuk bizonyítani, mivel nem láttunk még egyetlen számlát sem. Azt azonban tudjuk, hogy a nagy orr sokaknak egy vallás, népcsoport, tudati állapot – a nem kívánt(ak) kihúzandók – jellemzője, amit úgy hívunk, hogy zsidóság. Gyurcsánynak pedig, ha más nem is adatott meg, az orr mindenképpen.

Az idegbetegség kérdése persze már húzósabb és kevésbé mókás téma - már amennyiben az orr miatti zsidózás az, bár szerintünk nem -, ugyanis már több cikk is megjelent (szakember tollából), melyek tudományos alapon voltak hivatottak bebizonyítani, hogy Fletó és Orbán nem normális. Ennek megítélését talán bízzuk a szakemberekre, orvosokra, pszichológusokra, pszichiáterekre, egy kikötéssel: fent nevezett szakma művelőinek elrettentő példaként Veér Andrást kell olvasniuk, hogy tudják, milyennek nem szabad lennie egy szakembernek.

Dávid és Herényi

A pletykákból persze nem maradt ki az MDF elnökének és frakcióvezetőjének tulajdonított viszony. Először politikustól lehetett (pár szem között) hallani, s meglehetősen negatív értelemben, azóta már elég sokak pedzegetik az utcán. Dávid Ibolyának nem elég a férje? Herényi Károlynak pedig a felesége? Nem tudjuk. Erre a pletykára egyébként külön is kíváncsiak vagyunk, úgyhogy aki biztosat vél tudni, jelentkezzen.

Szerkesztő(ség)i megjegyzések

Megjegyzés: Most elképzeltük az érintettek, illetve ügyvédeik reakcióját, amint az idegösszeroppanás szélén cáfolnak, s a szerzőt azonnali hatállyal el akarják meszelni gyűlöletbeszédért.

Megjegyzés #2: Éppen ezért a teljes szerkesztőség kollektíve elhatárolódik azoktól, akik Orbánt cigányozzák, Gyurcsányt zsidózzák, Dávidot pedig Herényivel hozzák közös nevezőre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2008. november 29. 05:19
vghs-nek:engem senkinek a származása nem foglalkoztat,a viselkedése viszont minősiti.S ennek alapján Orbán nemhogy a "legnagyobb magyar",hanem Európa legpopulistább pártelnöke,aki alaposan megosztotta a belföldi és határontúli magyarságot,nyomában mindenütt viszály és gyűlölködés fakad...!
Pelikán József
2008. november 25. 20:25
szeva' saxo! ;)
mit magázod azt a majmot? :)
láttad "aser" "topikját"? valaki bebrunyált neki oda, de rendesen...
mintha elkullogott volna az utóbbi időbe'?...
:D
saxo
2008. november 25. 19:12
'sharapova2008'.

Ön orosz? Ettől a pletykától én elhatárolódok....!
vghs
2008. november 25. 14:37
Ezeket a szélsőséges maszopos vagy jobbikosok mondják. Sajnos Kende meg más firkálmányok nyomám.
Obama fekete, afrikai és elfogadják mert amerikai!!!!!!!!!! Izzig vérig az amerikai érdekek mellett politizál.
Itt a Kárpátmedencében él egy Magyar Nemzethez tartózónak valló nép amelynek származása nagyon sok népcsoportból álló. Legyen az zsidó, cigány (nem roma mert azok bennünket magyaroknak neveznek), jász, kun, palóc, székely, besenyő...stb mind magyarnak tartja magát. Tehát ha Orbán Viktor cigány származású is a legnagyobb magyarok egyike mint ahogy Obama is a legnagyobb amerikaiak eggyike lesz a történelemben.
sharapova2008
2008. november 25. 13:14
Én is elhatárolódok attól a pletykától miszerint Orbánt 2002.évi bukása után idegeivel Ausztriában gyógykezelték,szemenszedett hazugság az egész!?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását