2024. április 26. - Ervin

Daniel Craig öreg és kövér akar lenni

Állítja Daniel Craig, aki épp a legújabb Bond filmet forgatja, nem kevesebb izommal, mint az előző részekben.
2008. október 4. szombat 13:20 - Hírextra
Daniel Craignek plasztikai sebészre lenne szüksége, miután leforgatta az új James Bond filmet. A 40 éves színész ugyanis olyan sokat szenvedett, és annyi sérülést szerzett a Quantum csendje mutatványai alatt, hogy kés alá kellene feküdnie, hogy javítsanak ábrázatán.

– Ez történik, mikor hitelesen akarsz csinálni valamit. Az egyik harcos jelenetben jól megvertek, és nyolc öltésre volt szükségem. Még öt év és át kell plasztikáztatnom az egész arcomat, hogy ne ijedjenek meg tőlem – állította Daniel Craig.

Azért a női rajongókat nem olyan egyszerű elijeszteni, főleg a Casino Royal egyik jelenete óta, mikor is egy szál feszülős, kék fürdőnaciban lejtett végig a strandon. A hölgyek imádták, ő azonban megfogadta, soha többet nem vesz fel ennyire sokat mutató nadrágot.

Sőt azt is hozzátette Daniel – aki híres jól kimunkált testéről – hogy öreggé és kövérré akar válni, és csak akkor hajlandó diétázni, amikor készül egy szerepre.

– Általában nem diétázom. Szeretem a finom ételeket és a jó borokat. Kiadós reggelivel kezdem a napot, az ebédet sem hanyagolom, végül egy finom vacsorával – mellé pedig egy pohár sörrel vagy borral – zárom a napot. Nem szabad éheztetni magunkat, különben elmebeteggé válunk. Az állandó diétákkal csak egy mókuskerékbe jutsz, ahonnan nem bírsz kiszállni, és a legjobb dolgokat hagyod ki az életedből – árulta el Daniel.

A színész 40 éves, aki úgy döntött, lassít a tempón, és hamarosan öreg és kövér mamuszos bácsikaként fog élni. Hát nem lesz egyszerű dolga...
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását