2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Illegális cigarettaraktár

Illegális cigarettaraktárt számoltak fel a pénzügyőrök Fehérgyarmaton, ahol 31 ezer doboz, ukrán zárjegyes dohányárut találtak - közölte a VPOP Észak-alföldi Regionális Parancsnokságának sajtóreferense pénteken az MTI-vel.
2008. szeptember 19. péntek 15:04 - Hírextra
A pénzügyőrök csütörtökön vizsgáltak át egy fehérgyarmati portát, miután olyan információt kaptak, hogy ott Ukrajnából származó cigarettát tárolnak eladásra - mondta Kupecz József.

A százados tájékoztatása szerint az ingatlan egyik melléképületéből 15 ezer, míg az udvaron álló, lefóliázott ablakú kisbuszból 16 ezer doboz, feltehetően csempészésből származó dohányáru került elő.

Hozzátette: az egyik melléképületben a pénzügyőrök találtak egy felfújható, akkumulátoros motorral felszerelt gumicsónakot is, amellyel nagy valószínűséggel a közeli Tiszán át csempészték a cigarettát Ukrajnából Magyarországra.

A 15 millió forint értékű dohányárut lefoglalták, s az ügyben jövedéki orgazdaság megalapozott gyanújával indítottak eljárást a porta tulajdonosa ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását