2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A gyilkos asszony öt évet kapott

Egy veszekedést követően szíven szúrta az őt korábban többször bántalmazó volt élettársát az a sükösdi asszony, akit jogerősen öt év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla szerdán.A hét általános iskolai osztályt végzett, gyesen lévő 29 esztendős
2008. szeptember 17. szerda 10:37 - Hírextra
A vádlott és a sértett viszonyát a kezdetektől nehezítette a sértett féltékenysége. Kapcsolatuk egyre romlott, gyakran veszekedtek, különösen, ha a sértett nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott. Tettlegességre is sor került közöttük, legalább öt alkalommal a rendőrségnek kellett közbeavatkozni.
2007 nyarán az asszony elhagyta a sértettet és új kapcsolatot létesített. A férfi azonban nem akart ebbe belenyugodni, megpróbálta rábírni az asszonyt kapcsolatuk folytatására. Mivel a nő visszautasította ezt, újból bántalmazta az asszonyt, s egy alkalommal egyik közös lányukat is. Ezért Sükösd jegyzője elrendelte a gyerekek védelembe vételét, s ideiglenesen a vádlott anyjánál helyezték el őket.

2007. szeptember 16-án a vádlott és a sértett együtt ünnepelte a nő névnapját. Az italozás közben a férfi visszatérésre kérte a vádlottat, de ismét csak elutasításban volt része. A vádlott el is hagyta az épületet, de a sértett utána ment, majd tovább zaklatta a nőt. Az asszony a vita hevében felkapott egy kést, amivel mellkason szúrta a sértettet, aki kimenekült az udvarra, ahova a nő követte és még két alkalommal megszúrta a férfit felkarján és a hónaljánál.

A férfit előbb a bajai kórházba vitték, majd át akarták szállítani a szegedi klinikára, de a két település között a mentőautóban elhunyt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását