2024. április 26. - Ervin

WoodRock tribute fesztivál

Napjainkban egyre népszerűbbek az úgynevezett tribute zenekarok, amelyek adott előadó iránti tiszteletüket a színpadra viszik. Talán nem is annyira meglepő, hogy nemcsak együttesnek, de fesztiválnak is lehet tribute „verziója”. Mégpedig Woodst
2008. szeptember 11. csütörtök 19:05 - paulson
WoodRock Tribute Fesztivál
Fellépők:

Santana Coverband
Joe Cocker Coverband
Message to Hendrix - Jimi Hendrix tribute
Piknik Park - Linkin Park tribute

Sztárvendégek:

Supernem
Török Ádám és a Mini

Időpont: 2008. Szeptember 12. (Péntek)
Kapunyitás: 18 00
Helyszín: Budapest, Petőfi Csarnok.

Jegyek:
2200.- Ft a helyszínen
1800.- Ft elővételben
1969. augusztus 15-én kezdődött a háromnapos rendezvény, amelynek fő üzenete a béke és a szeretet volt, a zene útján közvetítve. Ráadásul olyan fantasztikus zenészek tolmácsolásában, mint (tényleg csak csipegetve a legnagyobb nevek közül) Joan Baez, Santana, Janis Joplin, a Creedence Clearwater Revival, a The Who, Joe Cocker, a Ten Years After, a Blood, Sweat & Tears, vagy éppenséggel a zárókoncert megtisztelő feladatát kapó Jimi Hendrix. Képzeljük el, mit lett volna, ha szervezők elfogadják John Lennon ajánlatát, és fellép Plastic Ono Band nevű együttesével!

Woodstock hihetetlen gyorsan fogalommá vált, szellemiségét újabb és újabb hasonló fesztiválokkal idézik fel napjainkban is.

Hasonló szándék vezérelhette a WoodRock fesztivál rendezőit is. Szeptember 12-én, pénteken a Petőfi Csarnokban magyar tribute zenekarok segítségével idézhetik fel az odalátogatók a woodstocki hangulatot, mindez sztárfellépőkkel kiegészülve.

Napjaink rockzenéje is helyett kapott a legendás fellépőkre emlékezéssel párhuzamosan. Így nemcsak Jimi Hendrix, Joe Cocker és Santana feldolgozásokat hallhat pénteken a közönség, hanem játszik a Linkin Park tibute zenekar is. Ezen felül az este sztárvendégei a Supernem és a Török Ádám és a Mini lesznek.
Forrás: pontfm.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását