2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Vegyen büntető alelnökjelölt-babát!

A politikát lehet humorosan is szemlélni. Sőt, csak úgy lenne szabad, de ez egy másik, messzire vezető történet lenne. Maradjunk inkább annyiban, hogy csepp szexizmus és egy adag maró gúny kifejezetten rokonszenves eredményekhez tud vezetni. És akkor a Mo
2008. szeptember 9. kedd 10:50 - Hírextra
Sarah Palin. Megvan? John McCain republikánus elnökjelölt embere az alelnöki posztra. Egykori szépségkirálynő, szenvedélyes vadász (egy barát szerint innentől gyanús, ha valaki szabad idejében medvék s*ggébe durrogtat népes családja ápolgatása helyett – az eredmények kilenc hónapon belül lesznek kézzelfoghatók, khm – az eleve nagyon gyanús), és hogy mondjuk finoman? Jó nő, na.

Erre már előttünk is rájöttek, praktikus okokból Amerikában, ahol a különböző akciófiguráknak eleve nagy divatja van. Itt megalkották a Sarah Palin-szuperhősfigurát is (személyes defekt, hogy a nevéről állandóan a Monty Python ugrik be?). Rögtön két verzióban: van egy decens nadrágkosztümös modell, és egy szexibb, miniszoknyás – mert hát mégiscsak egy szexis nőről van szó. Érdemes egy pillantást vetni a lábaira: valószerűtlenül hosszúak, és ez tulajdonképp már egy érv a jelölt mellett. Akinek van több is, szóljon nyugodtan. Külön poén a legendás combokhoz kötözött pisztolytáska is – egy szexi szuperhős-politikus enélkül valószínűleg elképzelhetetlen.

Meg lehet nézni, nekünk nagyon tetszik. Az ötlet mármint, az telitalálat. A szexizmustól természetesen elhatárolódunk, fúj. Ja, mindez összesen 30 dollárt kóstál. A hülyének (is) megéri.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását