2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Luxusingek férfiaknak

A férfiak alap ruhadarabja, amely a nyakkendővel kiegészítve naponta lehetőséget ad számukra a változatos öltözködésre, az ing. Nehéz ma már újdonságot kitalálni ezen a téren, de a luxust bele lehet csempészni ebbe a kissé unalmasnak tűnő ruhadarabba is.
2008. július 30. szerda 07:15 - Hírextra

Az egyik magyar gyártó idén duplán béleli a gallért, amelybe halcsontot épít vagy kis alsó füllel egészíti ki, hogy extra tartós legyen az ing formája és hibátlanul feszüljön a galléron a kelme. Ez utóbbi elsősorban twill vagy puplin, a nyaklécbe pedig hernyóselymet építenek be.


Az üzletembereknek "progresszív bizniszkollekciót" szánnak. Karcsúsított, fehér galléros és francia kézelős a legújabb szabásvonal, az alapszín fehér vagy ekrü, íriszkék, vörös, rózsa és mohazöld gyufaszál-csíkozással.


A csíkos, vasaláskönnyített pamutszövetek árnyalataiban megjelenik a "drámai vörös felhangú királylila" - adja hírül a DivatMarketing - és az "árnyas rét valódi zöldje".


Egy másik stílus urbánus és laza vonalat képvisel. Fehér alapon tengerészkék és piros kockák, meleg, "szárított" rózsa és narancs csíkokkal. A gallérok keskenyek, sok a tűzésvonal, hangsúlyozott a gomboláspánt.


Nőies, fiatalos, lágy a puplinból és voiléból szabott kollekció, ahol gyakoriak a hímzések, applikációk, arabeszkek és geometrikus minták.


Ma már itthon is hozzá lehet jutni az ingek királyához: ebben a szalonban a kelmét, a kellékeket személyesen választja ki viselője, aki kétszer is próbál azután. Az ingen sok a kézimunka, a márka is kézzel van belehímezve a kelmébe. A kész művet elegáns dobozban, az ing színéhez illő selyemmasnival átkötve, gyönyörű, lakozott papírtáskában adják át viselőjének.


A megrendelő nevét, méreteit, igényeit, kedvenc színeit komputer rögzíti, hogy ha újra érkezik, legfeljebb ellenőrizni kelljen a már betáplált koordinátákat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását