2024. március 29. - Auguszta

Charlie és a Rolling Stones - videóval

Szép jó délutánt mindenkinek! Július 26-a, szombat van. Ma 65 éves Mick Jagger, a Rolling Stones énekese. A rock legendás alakjának születésnapját a magyar zene hasonlóan kiemelkedő figurájával ünnepeljük.
2008. július 26. szombat 12:30 - paulson
Akik ismerik Horváth Károly zenei munkásságét, és az elmaradhatatlan Horváth Attila szövegeket már minden bizonnyal kitalálták, hogy mai klipünk Charlietól a „Ha mégis jön a Rolling Stones”.

Charlie életrajzát böngészve sok érdekességre bukkanhatunk: például eredetileg balett-táncosnak készült, hogy a magyar könnyűzenében ő nyúlt először kongához. De felsorolhatnám sikereit a Generállal, a Tátrai Banddel és szólóban. Elmesélhetném azoknak, akik esetleg nem emlékeznek rá, hogy Charlie képviselte Magyarországot az 1998-as Eurovíziós Dalversenyen.

Esetleg szabódhatnék, hogy miként kerül egy rockadó honlapjára egy Charlie klip, hiszen inkább a jazz, a funky, a soul és blues képviselője az egy másodperc alatt felismerhető hangú karakteres énekes.

De szombat van, és ezen a napon igazán megengedhetjük magunknak, hogy lazítsunk egy kicsit. Főleg akkor, ha ezt Charlie minden ízében minőségi, „zene zenéjére” tehetjük meg. Hallgassuk meg tehát, hogy mi lesz/legyen, ha mégis jön a Rolling Stones!

(A videó ezen sorok írójának borzasztóan lassan töltődött be. Ha más is így jár, akkor ne aggódjon: a hiba nem az Ön készülékében van!)


 
Forrás: pontfm.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását