2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Tenyeredben a sikered

A tehetség, a fondorlatosság, és a kitartás is kiolvasható a kezedből. A tenyér állagát úgy tudjuk megállapítani, hogy a hüvelykujjunkat belenyomjuk a másik tenyérbe, és érezni fogjuk, hogy puha, kemény vagy rugalmas felületbe ütközünk-e.
2008. július 16. szerda 11:00 - Hírextra
Puha, rugalmatlan tenyér: ez az ember nem egy energiabomba, valószínűleg soha nem lesz eléggé önálló a munkájában vagy egyéb, otthoni feladataiban, de ez nem azt jelenti, hogy nem életrevaló. Pontosan tudja, hogyan végezze el a rá szabott munkát, pontosabban hogyan végeztesse el azt. Ő ugyanis nagyon ügyesen lavírozik egészen addig, míg valakire rá nem sózza saját feladatait. Ezután lepihen és a semmittevést élvezni tudja egész álló nap. Megbízhatatlan ember, akit sem az idő, sem a rá nehezedő nyomás nem tart vissza attól, hogy kikerülje kötelezettségeit.

Tömör szerkezetű tenyér: az aktivitás és önállóság jele, ha valakinek tömör tenyere van. Tulajdonosa egy nagyon tevékeny és megbízható ember, aki sohasem olyan fáradt, hogy ne tudná teljesíteni kötelezettségeit. Mindent rá lehet bízni, kétség sem fér hozzá, hogy maradéktalanul teljesíti a kéréseket. Emellett a kreativitásban sem szenved hiányt, ezért valószínűleg sikeres pálya és kiegyensúlyozott élet vár rá, mert mindenért hajlandó és szeret is küzdeni.

Kemény tenyér: ha feszültséggel telítődik az idegrendszerünk, akkor az izmaink is merevvé válnak, ez alól a tenyér felülete sem kivétel. A kemény tenyerű emberek sokkal stresszesebbek az átlagnál, mindig izgulnak, idegeskednek valami miatt, és nagyon könnyen ki tudnak borulni. Az életük olyan, mint egy állandó kötéltánc a magasban, tömény koncentráció, de amint valaki meglöki a vállukat, lezuhannak. Akkor sikerül nyugodtabb napokat megélnie, ha a környezetében lévők szeretettel, megértéssel veszik körül, és tudnak vele bánni. De ha ez nem adatik meg neki, állandó feszültségben telnek a napjai.

Finom tapintású tenyér: ha a tenyér selymesen lágy, mégis szilárd inak támasztják a bőrt, akkor egy kifejezetten tehetséges és intelligens emberre leltünk. Valószínűleg sosem lesz belőle kétkezi munkás, nagyon fejlett szellemileg és a kultúrához való vonzódása egész életét végigkíséri. Fejlett a szépérzéke, nagyon jó feladatmegoldó, kiállása elegáns, süt belőle az intellektus. Ő egy igazi kincs, aki munkája és személyisége által egyedi, pótolhatatlan munkásságot hagyhat maga után.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását