2024. április 16. - Csongor

Pincérnőre cserélte feleségét

Tizenéves orosz bárpincérnőre cserélte feleségét Ronnie Wood, a Rolling Stones viharvert gitárosa, neje és barátai azonban a jelek szerint erről egyelőre nem hajlandók tudomást venni.
2008. július 11. péntek 18:42 - Hírextra
A 61 éves rocker a The Sun pénteki beszámolója szerint a mindössze 18 esztendős, moszkvai illetőségű Jekatyerina Ivanovával húzódott vissza írországi luxusbungalójába.

Az orosz szőkeség, akivel Wood ivászat közben ismerkedett meg egy londoni bárban, a legnagyobb brit tömeglap forrásai szerint azt állítja: a zenész felesége, az 53 éves Jo személyesen könyörgött neki, hogy "ne lopja el" a tőle a férjét. Jekatyerina szerint azonban a négygyermekes Stones-veteránt nem ő viszi, "jön az magától".

Jo Wood, a szintén szőke exmodell mindazonáltal az orosz koktélfelszolgálót "rettenetes, alkoholista őrültnek" nevezte, és közölte: egy szó sem igaz abból, hogy ő könyörgött volna a pincérnőnek, és abból sem, hogy férjének viszonya lenne Ivanovával.

Jo elmondta: tud róla, hogy Ronnie együtt van az orosz tinivel az írországi házban, de nem mint barát és barátnő, legalábbis "nem úgy".

Jekatyerina azonban másként festi le barátainak a helyzetet: egyértelműen úgy állítja be a kapcsolatot, hogy Ronnie Wood elhagyta érte a feleségét, és viszonyt folytat vele.

A gitároshoz "közeli" egyik forrás ellenben azt mondta a The Sunnak, hogy Ivanova legfeljebb Wood "ivócimborája". A bennfentes szerint a zenész maga is alkoholista, napi két üveg vodkát iszik meg, és "biztos, hogy nem így viselkedne, ha józan lenne".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását