2024. április 20. - Tivadar

Madonna cáfol

Madonna amerikai popsztár cáfolta, hogy félrelépett volna Alex Rodriguez amerikai baseballsztárral és azt is tagadta, hogy házassága válságba jutott volna.
2008. július 7. hétfő 17:45 - Hírextra
A népszerű díva a People magazin vasárnapi számában hozta nyilvánosságra közleményét, hogy véget vessen a hónapok óta terjedő pletykáknak, amelyek már azt is tudni vélték, hogy ügyvédhez fordult a válás miatt.

"A férjem és én nem akarunk elválni" - szögezte le a sztármagazinban Madonna, és a következőképpen válaszolt a híresztelésekre: "Elvittem a gyerekeimet egy Yankee-meccsre. De egyáltalán nem kerültem semmiféle romantikus kapcsolatba Alex Rodriguezzel. Semmi közöm ahhoz, hogy milyen állapotban van a házassága."

A People vasárnapi kiadása azonban azt is kiteregette, hogy jól értesült források szerint Rodriguez felesége Madonna miatt hagyta ott a férjét.

A 49 éves énekesnő és 39 éves férje, Guy Ritchie filmrendező (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső) 2000 decemberében házasodtak össze Skóciában. Kisfiuk Rocco már pár hónapos volt akkor, s Madonna korábbi házasságából származó lánya, Lourdes is velük élt.

Két évvel ezelőtt egy elárvult malawi kisfiúval bővült a család, akinek örökbefogadási procedúrája idén májusban zárult le.

Minden idők egyik legsikeresebb, sokszoros Grammy-díjas rocksztárja a becslések szerint eddig legalább 200 millió lemezt adott el. Mint a People-nek elmondta: "Az évek alatt megtanultam, hogy ne vegyem túl komolyan a velem kapcsolatos vádakat és hamis híradásokat".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását