2024. április 19. - Emma

Széthordják Pavarotti örökségét

Megegyezett az örökségről Luciano Pavarotti özvegye és a tavaly elhunyt világhírű tenor első házasságából született három lánya. Terri Robson, Pavarotti menedzsere elmondta, hogy a megegyezés "igen civilizált és baráti módon" jött létre, de további részle
2008. június 30. hétfő 17:46 - Hírextra
Anna Maria Bernini, Mantovani ügyvédje az Il Resto del Carlino című regionális napilapnak annyit árult el, hogy méltányos alku született.

Pavarotti hagyatékát több mint 300 millió euróra (több mint 71 milliárd forint) becsülik, beleértve az Egyesült Államokban lévő, 15 millió euró értékű vagyonát.

Az operacsillag 2007. szeptember 6-án hunyt el hasnyálmirigyrákban, 71 éves korában. Azóta az olasz sajtót elárasztották a vagyonáról a nála 34 évvel fiatalabb második felesége, Nicoletta Mantovani és az első házasságából született három lánya közötti csatározásokról szóló hírek.

Mantovaninak, aki tavaly októberben jelent meg a televízióban, hogy cáfolja a vitáról szóló híreket, ötéves lánya van Pavarottitól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását