2024. április 17. - Rudolf

Kávé és koktél minden mennyiségben a Millenárison

Kávé- és koktélkóstolás, továbbá mixerverseny, vitorlásmodell-bemutató, amatőr dartsbajnokság, hennafestés, autókiállítás és még számos program szerveződik az első Kávé- és koktélfesztivál köré, amelyet július 4. és 6. között tartanak a Millenárison.
2008. június 30. hétfő 10:03 - Hírextra
A Kékfesztivál Kft. szervezésében megrendezendő eseményen, amelyre még nem volt példa, két szakmai programra kerül sor. Pénteken és szombaton mixerek és "shaker dobálós" flair mixerek versenyeznek, míg vasárnap a baristák, azaz a kávémesterek mérik össze tudásukat.

Esténként Nyári Károly zongoraművész, énekes szórakoztatja a közönséget. Minden este mással énekel, többek között Erdőhegyi Brigitta, Fehér Adrienn és Bódy Magdi lesz a vendége.
Az esemény a kávé- és koktélfogyasztás jegyében telik, de este az alkoholoké lesz a főszerep. A nyitónapon például a pezsgőé és a konyaké. A fesztivál hangulatát karikaturisták örökítik meg és egyben a Magyar Újságírók Országos Szövetsége által meghirdetett versenyen vesznek részt - mondta a távirati irodának Szieben Katica, a fesztivál szervezője.

A gyermekek kalandparkban múlathatják az időt vagy részt vehetnek egy rajzpályázaton, amelynek témája: milyennek képzelik a Csokoládé Múzeumot. Az egészséges életvitelt kedvelők a tej- vagy zöldség- és gyümölcsbárban időzhetnek.

További programleírások a www.kaveeskoktelfesztival.hu című honlapon találhatók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását