2024. április 20. - Tivadar

Zoltán Erika retteg

Az énekesnő félelmei egy gyerekkori élmény miatt alakultak ki. Zoltán Erikáék nyara meglehetősen dolgosan telik, szinte minden hétvégén dolgoznak. De azért egy kis pihenésre időt szakítanak férjével és kislányával.
2008. június 26. csütörtök 17:20 - Hírextra
- Ezen a nyáron minden „hirtelen alapon” történik majd nálunk. Ami fix, hogy minden hétvégén dolgozunk, és ennek nagyon örülünk. Ha pedig éppen úgy alakul, hogy van egy kis időnk, majd akkor pihenünk. Lesz majd 5-6 nap, amikor elutazunk Olaszországba, és tervezünk egy rövid balatoni kiruccanást is. Talán majd az ősszel elmegyünk egy kicsit távolabbra – mondta Erika az RTL Bulvárnak.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy ők bizony a lusta nyaralók táborába tartoznak, az jelenti számukra a kikapcsolódást, ha a tengerparton sütkérezhetnek.

- Vízpart, egy jó vacsora, fagyi: ezek hozzátartoznak a nyaralásunkhoz. És az is, hogy eddig minden alkalommal szállást kellett váltanunk, akárhová mentünk. Bármennyire alapos vagyok szállás ügyében, soha nem stimmel valami. Odamegyünk, kipakolok,hogy rend legyen. Aztán másnap reggelre rendszerin t kiderül, hogy valami nem jó. Akkor összecsomagolunk, és keresünk egy másik helyet. Elhatároztam, hogy idén nem csomagolok ki megérkezés után, hátha ezzel elűzhetem ezt a „szellemet”.

Erika megosztotta az RTL Bulvárral egy gyermekkori félelmét is.

- Imádom a tengert, szeretem, ha a szobából is látom és hallom a morajlását. Azonban soha nem megyek bele, mert egy hatalmas félsz van bennem. Kiskoromban egyszer bementem a Balatonba a nádas mellett, hemzsegtek a békák és a siklók. Azt hittem, szívrohamot kapok. Ráadásul egyszer egy medúzába is beleléptem. Azóta, bár nem undorodom a vízi állatoktól, egy hatalmas félsz van bennem. Tisztelem a vízi élőlényeket, egy akváriumban például órákig tudok gyönyörködni, de tóba, tengerbe, folyóba legfeljebb bokáig merészkedem.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását