2024. április 20. - Tivadar

Ujjazási tecnikák

Ha az ujjaddal kényezteted párod hüvelyét, meglepő eredményeket érhetsz el – főleg, hogy ha a megfelelő ujjazási technikákat alkalmazod. Természetesen az rajtad áll, hogy megtalálod-e , hogy ő mit szeret, már ami a gyorsaságot, tempót és az ujjak sz
2008. június 25. szerda 13:16 - Hírextra
Így mi most felsorakoztatjuk neked azokat az ujjazós technikákat, amiket a legtöbb nő szeret. Mielőtt nekilátsz, egy dolgot tudnod kell: egy nőnek izgalmi állapotban kell kerülnie még azelőtt, hogy az ujjaid segítségével ingerelnéd tovább. Nem dughatod fel csak úgy az ujjad, vagy masszírozhatod a csiklóját anélkül, hogy nedves lenne – az nem épp kellemes érzetet vált ki belőlük. Tehát, először izgasd fel, aztán jöhet a kényeztetés!

Az alábbi technikákkal garantáltan jó helyen jársz majd!

Dörzsölő

A csikló az a terület, amit a legjobban lehet izgatni – és a nők többsége nagyon kedveli. Amikor izgalmi állapotba került, vagy síkosítót használsz, a hüvelyujjaddal vagy a középső ujjaddal finoman ragadd meg a csiklóját és masszírozd körkörös mozdulatokkal. A reakciója megmutatja majd, hogy jól csinálod-e. Folytasd az ingerlést és finoman növeld a sebességet. De vigyázz, ne légy túl gyors, nehogy elveszítsd a figyelmed a lényegről!

Ha valami olyasmit kiált, hogy ne hagyd abba, akkor ne tedd. Habár néhány nő azt szereti, ha a csiklóizgatás szünetében az ujjad a hüvelyébe helyezed egy ritmusos gyorsaságban. A visszacsatolás szinte azonnal megérkezik majd a reakcióiból.

A leggyorsabb ujj

A barátnőd a lassú és szélsőséges szexet részesíti előnyben, vagy a gyors és vad szexet, mint, ahogy a nyulak csinálják? Ha a voksod az utóbbi lehetőségre esik, akkor a középső ujjad használva izgasd a hüvelyét gyors mozdulatokkal (a jól megszokott be-ki ujjazás), ez igen hasznos, ha orgazmushoz akarod juttatni.

Ennél a technikánál jobb, ha a hüvelyével szemben telepedsz le (talán ismered is: elé állsz, széthúzod a lábát, és közéjük térdelsz). Ezzel ugyanis biztosítod, hogy a kezed egyenes legyen, illetve, hogy max sebességgel tudj behatolni. Nem mellesleg pedig a cél elvesztésének esélye is csökken.

A segítő kéz

Ha mindkét kezed tudod használni más-más tempóban, akkor elősegíted, hogy egyre nedvesebbé váljon. Miközben az egyik kezed ujjaival a csiklóját ingerled, a másik kezed hüvelyk és középső ujjadat dugd be. Az összetett élvezetnek köszönhetően előbb fog elélvezni. Habár ez nem verseny, így nem kell olyan gyorsnak lenned, amilyen gyors csak lenni tudsz. Legyen meg az állandó ritmusod. Ha szeretné, hogy gyorsabban csináld, úgyis szólni fog.

A csavar

A „leggyorsabb ujj-technika” szellemében, itt is a hüvelyk, illetve a középső ujjadra lesz szükség. A helyzet legyen ugyanaz, helyezkedj a lábai közé, és kezdj azzal, hogy a tenyered lefelé van. Így helyezd fel az ujjad, majd miközben benne vagy, fordítsd a kezed, hogy a tenyered felfelé legyen, s így húzd ki az ujjad. Ezt a mozdulatot ismételd addig, még így orgazmusa nem lesz.


Ötlet: Amikor fordítod a kezed, hogy a tenyered felfelé legyen, a hüvelykujjaddal érintsd meg a csiklóját.

G-pont kereső

Ülj le vele szembe úgy, hogy a tenyered felfelé legyen, majd helyezd fel az ujjad és csinálj egy ’gyere ide’ mozdulatot. A cél az, hogy az ujjaddal érintsd meg a G-pontját, hogy mélyebb legyen az orgazmusa. De ne légy durva. Lassan állj neki, és a reakciói által változtass a tempón és a mélységen.

A megdöbbentő

Ha a barátnőddel szerettek új dolgokat kipróbálni, és az anális szexet is próbáltátok már korábban, akkor ezt igazán élvezni fogjátok. Miközben a hüvelyk, illetve középső ujjaddal a hüvelyét izgatod, a kisujjaddal ingereld a fenéknyílását (ilyenkor a kezed oldalra dőlve legyen, azaz a tenyered az egyik combja felé legyen). A ki-behúzásoknál mindkét nyílása egyenletesen és folyamatosan ingerelve lesz.

De ne felejtsd el, hogy miután az egyik ujjad bedugtad a fenekébe, azt az ujjad már ne helyezd a vaginájába, mert fertőzést okozhat.

Csúszó

Ehhez a technikához rengeteg síkosítóra lesz szükséged. A hüvelyk és középső ujjaddal kezdj a csiklónál, majd szépen lassan lefelé haladva helyezd fel a hüvelybe őket. Majd térj vissza a kiindulóponthoz, és ismételd meg a manővert.

Nem megy fel

A hüvelyi orgazmus elérése nem olyan nehéz, mint amennyire te azt hiszed – még ujjal sem. Ha egyszer felizgattad az agyát, a teste követni fogja. És persze bátoríthatod arra is, hogy vokálisan jelezze, ha valami tetszik neki, és azt is, ha nem.

A következő alkalomnál a tiszta és hosszú körömtől mentes ujjaddal mutasd meg neki, hogy mire is vagy képes!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását