2024. április 20. - Tivadar

Izgasd fel!

Ahelyett, hogy egyfolytában szexi akarsz lenni, keress kalandot – garantáltan több szexben lesz részed! Menjetek el vásárolni, vagy étterembe, főzzetek, vetkőzz, táncolj! Hasznos tippek a szexuális élet feldobásához.
2008. június 17. kedd 14:20 - Hírextra
Vidd el vásárolni… hagyd, hogy ő válasszon

Nem a pénz miatt utálnak vásárolni. Azt nem szeretik, hogy csak úgy álldogálnak melletted, miközben te döntésképtelenül nézegeted a ruhadarabokat. De ki az a férfi, aki ellenállna annak, hogy a barátnője, mint egy szupermodell, minden 2. percben kilibben a próbafülkéből, hogy megmutassa azt a ruhadarabot, amit ő választott ki számára? A férfiak imádják a vizuális erotikát, így ha a barátnőjük exhibicionistát játszik, akkor minden vonzóbbnak tűnik. Tehát, ha azt a ruhadarabot szeretné megvenni neked, akkor miért ne próbálnád fel neki.

Meztelenkedj

Önts mentolos snapszot a köldöködbe, s vedd rá, hogy igya ki. Aztán hagyd, hogy megcsókolja a melleid. A mentolos frissesség és hűvös levegő kombináció elősegíti az izgalmi szint megemelkedését. Menj, és vásárolj be szex-boltokba és a fűszeresnél. Ízek és anyagok mindenféle választéka megtalálható bennük – tejszínhab, csokoládé, ízesített anyagok, likőrök -, amelyek csak arra várnak, hogy kipróbáljátok őket.

Táncolj

A sima táncból válts át hirtelen valami vadabba, használod a vibrátorod is. A pulzálása fogja szabályozni, hogy a ritmusra hogyan mozogj. A szerszámot tedd a bugyidba, és kapcsold be. Aztán ragadd meg a pasid, és menjetek le egy klubba táncolni, de otthon is csinálhatsz bulit. Ne zárkózz el előle, nem fogod megbánni.

Vacsorázzatok luxusétteremben

A vacsora alatt csak szexuális témákról beszélgessetek. Igazán izgató, ha társaságban beszélgettek olyan témákról, amelyek általában a nyomdafesték sem bír el. Bonusz: rendeljetek olyan ételt, ami amellett, hogy finom még vágykeltő is. Egyetek csokoládés édességet, hogy növeljétek a hormonszinteteket, így a szex is izgalmasabb lesz.

Főzzetek

Igen jó lehetőség arra, hogy valami különlegeset csináljatok együtt. Nem lett olyan finom, mint amilyennek sikerülnie kellett volna? Semmi gond, úgyis csak kettőtöknek lesz. Csináljatok olyan ételt, amit kézzel kell ennetek, s etessétek meg egymást. Desszertként fogyasszatok erotikusan ehető gyümölcsöket, mint csokiba mártogatott banánt, cseresznyét, epret stb. A kajacsata is izgalmas, mókás és szexi lehet – csak legyen erőtök takarítani utána.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását