2024. április 19. - Emma

Jónás, a varangy esete a kutyával

40 perces eb-beli utazást élt túl egy varangyos béka: ennyit időzött egy kutya gyomrában. A meglepő esetben fontos szerepet játszott a cethallá nemesült kutya figyelmetlen gazdája is: szerencsére mindenki túlélte a dolgot.
2008. június 11. szerda 09:42 - Hírextra
A Jónás és a cethal esetének varangyos és kutyás "feldolgozása" Ausztráliában történt. A dologban benne volt akaratlanul Bella - az eb - gazdájának a keze, mivel a kutya vacsoráját egyszerűen a kertben a gyepre öntötte. Későn vette észre, hogy egy béka mellé sikerült "tálalnia", Bella pedig azt hitte, a béka is vacsorája része, és villámgyorsan bekapta, majd mohón, egészben lenyelte.

Gazdája azonnal telefonált a közeli állatklinikára, amelyre rögtön berendelték kutyájával. Hánytatták az állatot, de jó ideig csak vacsorája egyéb fogásai kerültek elő, csupán a "fináléban" öklendezte fel Bella a békát.

Mindkét állat túlélte a gasztronómiai ronda "randit". A varangy, amint felbukkant, elszökkent, bár remegve. Külsőre sértetlennek tűnik, de bent tartották a klinikán. Spew-nak, magyarul Okádéknak hívják.

Az orvosok nagyon szerencsésnek tartják a kutyát, mert a varangyok halálos mérget képesek kibocsátani magukból. Bellára a béka feltehetően azért nem lett "mérges", mert nem harapta őt meg, hanem egészben nyelte le - adta hírül az ausztrál sajtó.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását