2024. április 19. - Emma

Gyorsorgazmus-tippek

A szex nem cél, csak eszköz! Persze, ez jól hangzik. De ha a célba éréshez (ami a szex) több óra, és rengeteg munka kell, az fárasztó és unalmas! Ezért most megtanulhatod a gyors orgazmushoz vezető utat! Sokan képtelenek átélni, leginkább a nők! Jó hír, h
2008. június 6. péntek 07:57 - Hírextra
Élő- fantázia

A barátaitokkal vacsoráztok. Elég, ha ránézel, és miközben beszél, arra gondolsz, milyen jó lesz, ha ez a pergő nyelv majd benned dolgozik! Ha a sörös poharat markoló ujjai majd téged kényeztetnek!

Torna

Számos tényező befolyásolja, hogy a nők képesek-e az orgazmust a csikló ingerlésén kívül a hüvely izgatásával is átélni! Sajnos a G-pont és egyéb intim területek ingerlékenységét nem befolyásolhatod! De edzheted a belső izmaidat, mert már léteznek speciális erősítő gyakorlatok! Szóval lazulj el, élvezz, és miután valamelyik technikával célba értél, jegyzed meg, mi volt az pontosan! Így ha gyors kielégülésre vágysz, nem kell keresgélned!

Előjáték helyett

Ha már eléggé be vagy gerjedve, akkor kapj elő egy kis síkosítót, és hagyd el az előjátékot! Lehet, hogy szükség lesz némi orális szexre is, hogy elélvezz, de hogy ez is gyorsan megy majd, az garantált!

Késleltetés

Minél jobban kordában tartja saját orgazmusát, annál több esélyed van Neked az élvezetre! Ez azt jelenti, hogy figyelned kell, épp hol jár. Ha mondjuk egy tízes skálán számolsz, akkor a legjobb a hetes és nyolcas szint. Majd egy kis fokozás, és ismét lassíts! Akár a kezedben, akár a szádban tartod a farkát, érzed majd, hogy is áll! Minél tovább tudod fenntartani az izgalmi állapotot, annál jobban jársz! Na, és persze ő is belefullad az élvezetbe! Mikor már a végét járna, kicsit préseld össze a pénisze tövét, ez ugyanis tovább késlelteti az ejakulációt!

Az orgazmus típusa

Ha a csiklódat szemelted ki, közvetlenül azt izgasd. Mondjuk az ujjaiddal, vagy a vibrátoroddal. Nem, ez nem megcsalás, csak egy kicsit besegítesz! Ha a G-pontot célzod meg, akkor olyan szex-pózt válassz, ami közvetlen behatolással jár, vagy hatásos lehet a te vagy felül póz is. A lényeg, hogy a szeméremajkak legyenek maximálisan nyitva, a farka tövig benyomva, hogy elérje a húgyhólyagodat. Ez a terület ugyanis tele van idegvégződéssel! Ha pasid a hagyományos mély és lassú pénisz-mozgást csinálja, nem értek el gyors eredményt. Inkább a gyors, körköröst irányt válasszatok.

Típusfüggő izgatás

Ha többféle módon próbálkoztok, nagyobb az esélyed, hogy ne csak egyszer élvezz el! Ha már közel vagy, válts technikát! Orális, ujjazás, vagy amit csak el tudtok képzelni!

Légzés

Még az sem mindegy, hogy veszed a levegőt orgazmus közben. Vannak, akik szerint, ha visszatartod néhány másodpercig, fokozhatod az élvezetet! Mások viszont az oxigén áramlását tekintik hatásnövelőnek. Néhányan azt vallják, ha eljött a második alkalom, a mély lélegzet a megoldás! Hogy melyik a leghatékonyabb, az személyfüggő! Próbáld ki!

Testjelek

Fontos tudnod, milyen jelzéseket ad a tested, mielőtt eléred az orgazmust. Ugyanis, ha az agyad tudja az utat, ismeri a jeleket, gyorsabban célba ér majd! Ha mondjuk orgazmuskor visszatartod a lélegzeted, akkor ezt tudatosítsd. Legközelebb, ha ezt csinálod, az agyad kapcsol, és tudni fogja, hogy élvezet következik!

Ne aggódj!

Ha nem tudsz teljesen ellazulni pároddal az ágyban, nem érzed magad felszabadultnak, mert attól tartasz, hogy ítélkezik feletted, akkor nem jól választottál!

Lassítsd az orgazmusát!

Irigykedsz, hogy egy kézzel, mindenféle megerőltetés nélkül képes elélvezni? Micsoda tempó! Ő viszont azt szeretné, ha ő is többször, akár szünet nélkül próbálkozhatna! Vagy hogy ne történjen meg mindez olyan gyorsan! Szóval azzal teszel neki a legjobbat, ha lassítod! Neked pedig az okozza a legnagyobb örömet, ha gyorsítasz! Például a megfelelő pillanatban egy ujjal valló érintés, csodákra képes! Ne félj attól, hogy kimondd, mire vágysz. A szavak beindítják a pasikat!

Ne egyedül, inkább vele maszturbálj!

Csináld csak, mert a minél többet szexelsz, annál inkább kívánod majd! Szóval, ha közösülés közben nem érsz el a csúcsra, nyugodtan pótold be utólag!

Kire gondolj?

Sok nőnek segít, ha közben izgalmas dolgokra gondol. Legyen ez egy másik pasi, vagy helyzet, bármi! Ne aggódj, ez belefér. Különben meg mindenkinek a magánügye, hogy mi jár a fejében!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását