2024. március 29. - Auguszta

Uraim, a méret igenis számít!

A nagyszerű autók, munkák, étkezések világában nehéz nem arra gondolni, hogy a nagyobb egyértelműen jobb is – minden esetben. A férfiak versenyeznek, amikor arra kerül sor, hogy kielégítsék a nőket, és még az évek múlásával is összehasonlításokat vé
2008. június 4. szerda 07:40 - Hírextra

Így merül fel a kérdés, hogy a pénisz mérete tényleg ennyire számít? Nos igen, de valószínűleg nem is gondolnád, hogy kinek számít ez igazán.

A folyamat része, hogy mindenki a legjobbra törekszik; egy dolog biztosan folyamatosan motoszkál benned, főleg, ha szexre készülődsz. Ahogy azt már mindannyian tudjuk, nem a súlyától lesz valaki baseball játékos, és nem a bicepsze tesz valakit foci sztárrá. Ugyanez elmondható a hozzáértő szeretőkről – nem a fizikai felépítés számít, amikor szexelünk.

Sajnos, a férfiak nagy részét nem nyugtatja meg a tudat, hogy a barátnőjük elégedett a méreteikkel, így most a tudományra hagyatkozunk, hogy megnyugtassunk, hogy a csomag mérete nem fontosabb a szállítás módjánál.

Agyszülemény

Rendben, itt az idő, hogy felsorakoztassunk neked néhány tudományos tényt és számot, hogy elkergessük a szokatlan állításokat és mítoszokat, amik körülötted keringenek, arról, hogy számít-e a méret, vagy sem, és arról, hogy melyik méret átlagos, normális. Egy átfogó tanulmány, amelyben több mint 40 kutatást összegeztek, kimutatta, hogy mik az átlag méretek. 11 000 résztvevő megvizsgálásával, a tanulmány meghatározta az átlagos péniszméretet felállt állapotban. Felnőtt férfiak esetében a merev állapotú pénisz 14 és 16 cm között van, ami a hosszt illeti, és 12-13 cm, ami a kerületet illeti.

Ha a tanulmány eredménye nem illik rád, és még mindig azon gondolkozol, hogy számít-e a méret, akkor neked a tanulmány melléklete kell, amely 50 000 heteroszexuális férfit és nőt kérdezett meg, hogy osztályozza saját, illetve párja méreteit. E szerint, a nők 85%-a elégedett párja méretével, de a férfiaknak csak 55%-a volt elégedett magával. Na, kapizsgálod már? A nőket kevésbé érdekli a barátjuk mérete, és nem haragszanak meg párjukra, ha azok nem egy pornófilmbe illő péniszmérettel rendelkeznek. Nagy az esély arra, hogy a barátnődnek jobb dolga is akad, mint egy vonalzó megragadása, hogy lemérje a szerszámod, és ha ők nem teszik, akkor megeshet, hogy neked sem kellene első helyen ezzel foglalkoznod.

Mit gondol

El tudod képzelni, hogy pontosan meghatározd 12 cm hogy nézne ki 1 cm-ként? Nos, nem hiszem. És valószínűleg a barátnőd sem tudja. Nos, a pénisz lehet 1 centi éppúgy, mint 40. Így, ha nem vagy büszke tulajdonosa egy igen kicsi, illetve igen nagy pénisznek, akkor a partnerednek valószínűleg fogalma sem lesz róla, hogy neked pontosan hány centi lapul a lábaid között..

Minden pénisz más, és csakúgy mint a női mell, mindegyiknek megvan a maga jellemzője, és nincs igazán ideális megfelelője a tökéletes hímvesszőnek. Ennek ellenére a nők ezen a területen néhány dologba megegyeznek: ha választhatnának a nagy pénisz alacsony képességgel, illetve kis pénisz nagy képességgel között, nincs kétség, a nagyobb teljesítőképességet választanák. Tehát, ha ettől jobban érzed magad, tartasd az ő perspektíváját szem előtt. Amikor lenézel és megpillantod magad, nem ugyanazt fogod látni, mint ő, amikor meztelenül lát meg téged. Ha valaha használtad már az ujjad, hogy kényeztesd a barátnőd, észrevehetted, hogy habár kisebb, mint a péniszed, élvezik ha megfelelően használod.

A méretről

Most, hogy már tudsz valamit a méreteidről és arról, hogy mit gondol róla, elérkezett az idő, hogy mikroszkóp alá vesd a nőd is. A vagina igen rugalmas dolog, és kényelmes szállást biztosít a pénisznek, legyen az kicsi vagy nagy. Azaz: nincs fiziológiai oka annak, hogy a nő jobban preferálná a nagy péniszt az átlagossal szemben. Az tény, hogy a női hüvely - ha a párod még nem szült - nyugalmi állapotban csak 8 cm hosszú, és izgalmi állapotban is csak 2-3 centiméterrel nagyobbodik meg.

Így, ha óriási szerszámmal áldott is meg a sors, ha nagyobb, mint a hüvelye, akkor feleslegesek a plusz centik – nem lesz nekik hely odabent. Azt sem árt tudni, hogy a hüvely első harmada (ami a nyílástól számított harmad) az a terület, ahol az összes idegvégződés található, és valószínűleg az egyetlen, ami érzékeli a szenzációt. Végeredmény: egy jelenlegi tanulmány szerint, a nők 90 százaléka a széles péniszt előnyben részesíti a hosszúval szemben, mert így fizikailag is jobban élvezik a szeretkezést.

Játszadozás

Ha aggódsz a péniszed mérete miatt, vagy siránkozol a hiányzó centik miatt, akkor sem leszel előrébb. Ha magabiztos vagy, az látszani fog rajtad, és a legközelebbi szexi megjelenésednél a szeszélyeid szerte is oszlanak majd. Míg a statisztikák szerint több férfi rendelkezik átlagon felüli méretekkel, addig ezek könnyen félre is vezethetnek. Mióta megkérdőjelezhető, hogy a nők a méretet részesítik előnyben, mikor szexről van szó, az is vitathatóvá vált, hogy a szexuális partnerek többsége a magabiztosságot és a kényelmet fontosabbnak tartják, mint a méretet. De szerencsédre, könnyebb magabiztosnak lenni, mint pár centivel megnagyobbítani a hímvessződ.

Péniszre gyakorolt nyomás

Ha igazán aggódsz azért, hogy ki tudod-e elégíteni a barátnőd, igyekezz mindent megtanulni ahhoz, hogy minden egyes alkalommal csúcsra juttasd, és sajátíts el ötleteket, technikákat és pozíciókat, amivel a teljesítményed maximalizálni tudod. Ha ez nem működik, akkor az egyik ujjad bevetésével ugyanolyan hatást érhetsz el, mintha nagyobb péniszed lenne – nem mintha elsősorban tényleg a hímtagod méretével kellene foglalkoznod.

Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását