2024. március 29. - Auguszta

Extrém szex helyek

Van a Simpson család című rajzfilmsorozatnak egy epizódja, amelyben Homer és Marge úgy igyekszik felpörgetni a szexuális életük, hogy különösebbnél különösebb helyeken szexelnek. Marge teljesen odáig van attól, hogy rajtakaphatják őket. Kipróbálják légbal
2008. június 4. szerda 21:49 - Hírextra
1. A szomszéd ház tetején. Valószínűleg a látvány is nagyobb lesz, ha magas a tető, és még kalandosabb a helyzet, ha otthon van a szomszéd. Csak figyeljetek néhány dologra – a cserép elhelyezkedésére és az ereszre.

2. A dékán (vagy a főnököd) irodájában. Minél jobban ismered a főnököd szokásait és beosztását, annál mókásabb lehet a dolog.

3. Biliárdasztal vagy egy kaszinó pókerasztala. Nem tudom, hogy ez lebukás nélkül hogyan lenne megoldható, de ha egyikőtök netalán bárban dolgozik, és neki kell zárnia, akkor könnyebb a helyzet. Legalábbis amíg az asztal kibírja…

4. Az egyik leggyakoribb hely a pikáns szexre a repülőgép mosdója. Abban biztos vagyok, hogy mielőtt a terrortámadások elhárítása érdekében hozott biztonsági szabályok megszülettek volna, sokkal könnyebben megvalósítható volt.

5. Nyilvános illemhelyek.

6. Elhagyatott futballpálya, este. Ha igazán veszélyre éheztek téli időszakban menjetek ki, amikor még meccs előtt nem világították ki a pályát. Nyári időszakban a csillagok tehetik csodálatosabbá az estét, ami igazán beindíthat titeket.

7. Egy szikla szélén. Vigyetek magatokkal takarót, és legyetek oly szívesek, ne sötétbe menjetek, nehogy rosszul végződjön a dolog.

8. Egy szűk vécében. Visszaidézhetitek a „van tíz percünk” iskolai szüneteket. Ha van harmadik személy veletek, kérjétek meg, hogy őrködjön, amíg ti a dolgotok végzitek.

9. Az autó is nagyszerű helyszínt biztosíthat a szexhez, habár néha nehéz megtalálni a megfelelő pózt, hogy kényelmes legyen. De elmehettek vele különleges helyekre. Csak ne olyan helyen álljatok meg, ami messze van a főúttól, nehogy eltévedjetek a sötétben. És ott van a motorháztető is, ha a kocsi túl szűk lenne kettőtöknek.

10. Nincs jobb hely az otthonnál. A saját területed, és úgy ismered, mint a tenyered. Plusz, a tömeg is kizárt.

11. Béreljetek csónakot vagy kis sebességű hajót. Csodás módja a kempingezés felpezsdítésére. Egy elhagyatott kanyon nagyszerű kilátást biztosít, és még zavarni sem fog senki, az izgalmat pedig más párok észrevétele növelheti.

12. Vegyetek ki egy hotelszobát, amelynek erkélye is van. De ne az erkély szélére ülve próbáljatok szeretkezni, nehogy baj legyen. Inkább támaszkodjon az erkély korlátjának. De elsőször ellenőrizzétek le, hogy mennyire biztonságos.

13. Egy kempingben, sátoron belül és kívül egyaránt. Minél elkerítettebb, annál jobb, de attól függően, hogy melyik országrészen vagy, figyelj az élővilágra.

14. Hallottál már arról a helyzetről, amikor a barátnő a centrifugázó mosógépen fekszik? Nos, tényleg működik. A többi csak rajtad múlik, de nem rossz ötlet, ha az orális szexszel próbálkoztok itt. Ültesd fel a gépre, te pedig térdelj/állj elé. Használhattok párnát is a magasság szabályozása érdekébe.

15. Motorbicikli. Néhányan jobban élvezik, ha jár közben a motor, de a krómréteg könnyen felforrósodik, úgyhogy vigyázzatok.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását