2024. április 20. - Tivadar

A szex jobb mint a házasság?

A baby boom időszakában született emberek élvezik a szexet, szinte mindent kipróbálnak és eszük ágában sincs megházasodni - állítja egy új kutatás. A kutatás során ezer embert vizsgáltak és érdekes jelenségre lettek figyelmesek az 1946 és 1964 között szül
2008. június 4. szerda 16:31 - Hírextra
„Azt hiszem, hogy mi vagyunk az a generáció, amelyik élete nagyszerű részének tekinti ezt az időszakot is”, állítja Marina Glogovac. „Ezeknek az embereknek a nagy része élvezni akarja az életet, így nem fognak otthon ülni és azt mondani, hogy házas vagyok, egyedül kell élnem valakivel. A hozzáállásuk az, hogy minél több érdekes emberrel ismerkedhessenek meg.”

Észak-Amerikában körülbelül 85 millió baby boom időszakában született ember van, amely a felnőtt lakosság 28%-át teszi ki. De talán kissé meglepő adat, ha hozzátesszük, hogy a fent említett 85 millió ember 30%-a még mindig egyedülálló.

A kutatás azt is kimutatta, hogy 34 százalékuk már az első randevút követően ágyba bújna párjával, míg az 1965 és 1982 közötti generációknak csak 17 százaléka lenne ilyen bevállalós.

A szexuálisan aktív boomerek 25 százaléka kipróbálta, illetve kipróbálná a hármas szexet.

„Ez a generáció a feminizmus és a swingerkedés idején nőtt fel, és uralkodik rajtuk a szabadság, ami a ’60-as években indult” – állítja Glogovac.

A kutatás, amelyet egy Amerikában és Kanadában népszerű internetes portál végzett, arra is fényt derített, hogy az egyedülálló boomerek 47 százaléka elsősorban barátokat, míg 19 százalékuk szexuális társat keres.

A felnőtt boomerek 33 százaléka keres komoly kapcsolatot, míg 30 százalékuk csak randizgatna élete végéig.

Csupán 10 százalékuk gondolt a házasságra, arra, hogy meg kellene/kellett volna házasodni, ami összehasonlítva a 30-39 év közötti korosztállyal, elég meglepő, hisz ennek a korosztálynak a 60 százaléka házasodna meg.

„Ez az a korosztály, amelyik mindenhol ott van, s inkább élni akar. Túl vannak számos kapcsolaton és kalandon. Mindenkivel meg akarják osztani magukat, mindenhova el akarnak jutni, és mindent át akarnak élni, legalább egyszer”
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását