2018. június 22. - Paulina

A legszexibb királyi sarjak

A brit trónöröklés sorrendjében a második helyen álló Vilmos herceg és közvetlenül nyomában öccse, Harry vezeti azt az álomlistát, amelyet az amerikai Forbes magazin állított össze a legvonzóbb, legszexibb "kékvérű", partiképes fiatalokról.
2008. május 30. péntek 11:15 - Hírextra
Azokról, akikről holdvilágos éjszakán álmodnak világszerte a lányok - illetve a fiúk, mivel királylányok is szerepelnek rajta.

A sorrend a magazin online kiadásából ismerhető meg: a világ legismertebb és leggazdagabb családjaihoz tartozó húsz fiatal - 35 év alatti -, még nem házas férfit és nőt rangsorolnak benne.

Bár az első négy helyen a brit királyi család tagjai állnak, az összeállításban ázsiai, közel-keleti és afrikai trónörökösök is szerepelnek - családjaik összvagyonát több mint 60 milliárd dollárra (9288 milliárd forint) becsülik.

A harmadik helyen Anna hercegnő lánya, Zára, a negyediken András hercegé gyermeke, a 19 éves Beatrix hercegnő áll.

Charlotte Casiraghi, a néhai Rainier monacói nagyherceg unokája követi őket, a Forbes szerint ezt főleg "tökéletes öltözködésének és fotogén megjelenésének" köszönheti, amivel "méltó örököse édesanyjának, Caroline hercegnőnek és a híres nagyanyának, Grace Kellynek, aki hollywoodi filmsztárként hódította meg a nagyherceg szívét. Charlotte testvére, Andrea szintén benne van az első tízben.

A svéd királyi házat a trónörökös Viktória hercegnő a hetedik helyen képviseli, testvére, Károly-Fülöp herceg a kilencedik és a legfiatalabb húga, Madeleine hercegnő a tizenkettedik.

Az európai uralkodóházak közül a spanyolnak egyetlen tagja sem került fel a listára, viszont a 25 éves milliárdos, Albert de Thurn und Taxis herceg szerepel rajta, akárcsak Wenceslas liechtensteini herceg.

Dubai hercege, valamint nővére, Maita, továbbá Huszein néhai jordániai uralkodó lánya, Imán szintén bejutott a Forbes kékvérű szinglijeinek válogatott csapatába, amelyet Brunei részéről Azim herceg, Japán részéről Tuszuguko hercegnő, Thaiföldről Szirivannavari hercegnő, Szváziföld részéről pedig Sikhanyso hercegnő tesz teljessé.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását