2024. március 29. - Auguszta

Egy "nem divatos" lemez

Moór Bernadett Elkésni szépen kell című új albumát mutatják be péntek este a Budapest Kongresszusi Központban. A nem divatos trendeket követő lemez élő népszerűsítéséből kiveszi a részét Horváth Charlie is, aki az albumon duettet ad elő az énekesnővel.
2008. május 28. szerda 14:40 - Hírextra
A lemez előadója nem akart megfelelni a divatos zenei irányzatoknak. A Bestiák együttesből ismert énekesnő régóta készül egy olyan szólóalbumra, amelyen megmutathatja azt a zenei világot, amelyben otthon érzi magát - ez a stílus a jazz. Könnyen emészthető zenét akart készíteni. Dalaiba minden érzés belefér, amit az ember nap mint nap megél. A szövegekkel saját gondolatait, érzelmeit akarta elmondani.

Az album 50 hangszeres zenész közreműködésével született. Horváth Charlie-val a Pesti Broadway című duettet éneklik. Charlie elégedetten beszélt a dalról, a szövegről és a közös munkáról az énekesnővel. A zeneszerző az Európa-szerte jól ismert Fekete-Kovács Kornél, a szövegeket Szabó Ági, Hegyi György, Hárs Viktor és Hajós András írta.

Moór Bernadett általánosiskolás-kora óta énekel, tagja volt a Harlekin Gyermekszínháznak, az Országos Szórakozató Központban énektanára volt Kósa Zsuzsa és Fogarasi János. Az Ungár zenekarral hét éven keresztül a mostani lemez stílusához hasonló jazzstandardeket énekelt, vokálozott Varga Miklós, az Ádám és Éva, a Snakeheart zenekarnak, állandó tagja volt a Ladánybene27 együttesnek, majd a Bestiák Bedhy-jeként lett szélesebb körben ismert. Nagy kedvencei közé sorolja Barbra Streisandot, Diana Krallt és Natalie Cole-t.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását