2024. április 25. - Márk

A Barátok köztösök egy lépést sem tesznek kutyáik nélkül

Balogh Edina és Kalamár Tamás egy lépést sem tesznek kedvenceik nélkül.
2008. május 26. hétfő 11:07 - Hírextra
Az ország legismertebb színész kutyája Bertalan, ismertebb nevén Berci, a Barátok közt zsemleszínű sztárja.

-Bercinek protekciója volt, véletlenül ismerte a producert – avat be a titokba Kalamár Tamás, a sorozat producere, a büszke gazda. – Elhatároztuk, hogy az egyik epizódban foglalkozunk a kutyagumival. A felelős kutyatartó felszedi a kedvence után a földről, amit fel kell. Ott volt Berci, adott volt a sztori, akkor miért ne? Nem szégyenlős, a szövegét mindig tudja, igazi profi!

A színész eb gyakorlatilag egyidős a sorozattal, majd tíz éve látogatja rendszeresen a stúdiót. Legutóbb egy egri közönségtalálkozón aratott hatalmas sikert Berci kutya. Mindenki felismerte, a gyerekek a nevét kiabálták. Természetesen ő is osztogatott autogramkártyát.

- Meglehetősen elfoglalt vagyok, mégis vállaltam Bercit, mert tudtam, mindenhova magammal vihetem. Milyen élet az, ha egész napra be van zárva? Berci élete nem ingerszegény környezetben zajlik. Kutya létére olyan emberekkel találkozik, olyan helyekre utazik, olyan vendéglőkben étkezik, ami más négylábúnak sosem adatik meg. Közben dolgozik is, aminek része, hogy interjúkat ad. Néha én csak a magyarhangja vagyok.

Balogh Edina szve csücske egy francia bolognese.

- Szuszinak hívják, pedig fiú – nevet Edina. – A mi két bolognesénk kölyke, és amikor megszületett, szó sem volt arról, hogy megtartjuk, így nevet sem kapott. Ha lefeküdt aludni, mindig hangosan szuszogott, ezért a testvéremmel elneveztük Szuszogónak, abból lett a Szuszi.

A kis fehér eb olyan nagyon imádta Edinát, hogy a színésznő képtelen volt megválni tőle.

- Mentem hazafelé, még nem is a saját utcánkban, csak az oda vezető főútra kanyarodtam be, Szuszi már kiült az ajtóba és várt. Nem törődött senkivel, csak az ajtót nézte. Ez azóta is így van. Egy szépségszalonba járunk, persze külön fodrászatba. Nem barátkozós típus, nem hagyja magát dögönyözni, pedig mindenki megőrül érte.

Szuszi tipikus arisztokrata. Nem fekszik a földre, inkább keres magának egy kanapét. Mellső lábait keresztbe teszi, kihúzza magát, úgy figyel.

- Szuszi néha velem alszik. Szerencsére ez senkit nem zavar – mondta Edina.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását