2024. április 25. - Márk

Kocsmai bérivócimborák próbaivászaton

Kialakult a kocsmázó bér-ivócimboraságért vetélkedő britek döntős mezőnye: 3 férfi maradt "talpon" a megbízásért, akiket próbaivászattal tesztel tovább a megbízó.
2008. április 25. péntek 08:18 - Hírextra
Az előzmény: pár hete egy férfi hirdetést tett közzé, mely szerint ivócimborát bérelne 88 éves apjának. A toborzóhirdetést ugyanakkor nem a kocsma, hanem a helyi posta falára tette ki. A szövegezésből kiderült, hogy nem csak inni kellene a bácsival, hanem az idősotthonból el is kísérni a kocsmába, onnan meg vissza. Hetente két kocsmatúráról lenne szó. Inni nem kellene sokat, mert a "papa" mértéktartó, viszont annál többet kellene beszélgetni vele. Mindezt 7 fontos - 2500 forintos - órabérért. Emellett költségtérítést is kap a vállalkozó "gardelord", no meg minimum egy korsó sört.

A hirdetésre egész tömeg jelentkezett, akadt köztük egy 16 éves ifjú is. Az 56 éves férfi előbb telefonbeszélgetésekkel szelektált és csak azután állította össze a döntősök listáját. A három esélyes egyike egy 78 éves nyugdíjas, katonai múlttal és konyhagépszerelési gyakorlattal. Ő csak órabért kér, költségtérítést és sört nem. A másik egy 58 éves volt orvos, aki amúgyis gyakran beszélget a "papával", a harmadik pedig teljesen ingyen vállalná a dolgot - adta hírül a The Guardian című brit lap.

Az idős férfi fia próbaivászatra viszi a triót az apjával együtt és az alapján döntik majd el, hogy ki nyer.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását