2024. április 23. - Béla

Tavaszi táskatrend

Jó hír a divat szerelmeseinek, hogy még mindig az extra méretű táskák a menők. Itt a tavasz, itt az új táskadivat – vagy mégsem? Az idei trend ugyanis nem sokat változott a tavalyihoz képest, de gyönyörű és változatos darabokból most sincs hiány.
2008. április 22. kedd 14:18 - Hírextra
Alapvetően nem változott 2008-ban a táskatrend, csupán a színek és az anyagok tekintetében figyelhetünk meg látványos átalakulást. Emellett sokkal igényesebb lett a kidolgozás, és nagyon kelendőek a mostani divatszínek, például a sárga, a kék és a fagyiszínek. Az extra méret viszont megmaradt – árulta el a Netbulvárnak Frank Patrícia stylist.

A táskák díszítése sem nagyon változott. Még mindig nagyon divatosnak számít a flitterekkel díszített szaténtáska, és a meglepő kombinációk. A tervezők például gyakran keverik a fémet a fával vagy a gyönggyel, és nagyon kelendőek a festményszerű rajzolatok is.

- Megfigyelhető, hogy a divat egyre praktikusabbá válik, és a nemektől is egyre függetlenebb. Például férfiak és nők egyaránt hordhatják a vállon átvetett, nagy táskákat.

Vannak alapvető szabályok, amelyeket feltétlenül be kell tartanunk ahhoz, hogy összhangban legyünk. Ilyen a cipőnk és a táskánk harmóniája. Nem baj, ha nem teljesen egyformák, de a jellegük ne különbözzön szemet szúróan. Az apróbb termetű hölgyek pedig inkább válasszanak kisebb táskákat, hogy az összhatás tökéletes legyen.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását