2024. március 29. - Auguszta

Dupla sztárrandi

Hollywood két legjobban kereső szőkéjét vidám vacsorára vitték párjaik. A paparazzik imádják, ha valamelyik hollywoodi sztárpár randizni megy, mert mindig rengeteg képet tudnak készíteni. A hét elején igazi karácsonyi ajándékot kaptak - így áprilisban -
2008. április 12. szombat 07:02 - Hírextra
A dupla randira Charlie angyala és szerelme érkeztek elsőként, és jó néhány pohár welcome drinket megittak, míg Dr. Szösziék megjöttek.

Az italos bemelegítésnek meg is volt a hatása, hisz Cameron egész este szórakoztatta a társaságot vicceivel. Az asztalnál ülők szinte alig bírtak enni a nevetéstől. Az többi vendég szerint nagyon jól érezték magukat, látszott, hogy már régóta jóban vannak. Bár Diaz-zal ellentétben a többiek visszafogottan szórakoztak. Az este folyamán az is nyilvánvalóvá vált, hogy Cam és a 300-zal befutott barátja között nagy a szerelem. Egész idő alatt egymáson tartották a kezüket. A másik duó kapcsolata viszont már túl van a tapogató mánián. Jake csak ritkán adott puszit Reese arcára.

Butler és Diaz az előző napot is egy étteremben fejezte be. Rengeteg időt töltenek együtt mostanában, bár hivatalosan még egyikőjük sem erősítette meg, hogy egy pár lennének. Sőt, Cameron nemrégiben azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezi a szingli életet. Büszke rá, hogy már nem férfifüggő, mint fiatal korában. Nos, a jelek szerint ismét úrra lett rajta a mániája.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását