2018. május 24. - Eszter, Eliza

Hogy lehet minden egyes szeretkezés olyan élvezetes, mint az első

Mindannyian arra vágyunk, hogy a szex minden alkalommal új legyen, mert ez hoz minket izgalomba! Milyen lehet minden nap úgy élvezni, mint az első szeretkezéskor? Segítünk!
2008. március 28. péntek 06:36 - Hírextra
Négy hetes terv

Az első héten csak csókoljátok egymást, az egész testeteket! A második héten jöhet a kéz is. A harmadik hét az orális szexé. A negyedik héten már annyira ki leszel éhezve, hogy fergeteges szexben lesz részetek!

Kérdezz, felelek!

A párok azt hiszik, mindent tudnak a másik nemi életéről. De próbáld ki, hogy egyik este, borozgatás közben a szexről beszélgettek! Meg fogsz lepődni, mennyi mindent fedett eddig titok! Kérdezd meg például: „Mik az erogén zónáid? Melyik a kedvenc szexpózod? Mi a titkos vágyad?” Majd emlékezz a válaszokra, amikor erre kerül a sor!

Fantáziák

Most, hogy tudod, mit szeret, itt az ideje még magasabbra emelni az adrenalin szintet. Próbáljátok ki bekötött szemmel, vagy egy új eszközzel. Nincs annál izgatóbb, mint nézni, ahogy párod élvez, és tudod, hogy ezt te tetted vele!

Lazíts!

A munka egyre több, így tartós kapcsolatban hajlamosak vagyunk átaludni az éjszakát szex helyett. Itt az ideje egy erotikus hétvégének, vagy egy masszázskúrának! Ne feledd! A stressz olyan a szexnek, mint víz a tűznek! Ha meg akarod őrizni a szenvedélyt, lazítanod kell!

Tarts titkot!

Ha régóta vagytok együtt, már saját nevet is adtatok a péniszének. Ez nagyon jó. De ne ess abba a hibába, hogy nyilvános helyen, nyíltan így nevezd a párod! Ezt őrizd meg a hálószobában! Kizárólag!

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását