2024. április 20. - Tivadar

Szexis randik

Nincs is annál izgalmasabb, mint egy közös program a pároddal, aminek a vége szex lesz! Az első randik bevett szokása, hogy romantikus legyen, így könnyebb eljutni az ágyig. De ha tartós kapcsolatban élsz, kicsit macerás minden egyes aktushoz újabb és úja
2008. március 27. csütörtök 08:02 - Hírextra
Egy sikeres kapcsolat titka a szexuális frissesség megőrzése, ami persze az egyik legnehezebb feladat is. Miért ne tervezhetnél randit, pusztán a szexért? A következő hat tipp nemcsak téged elégít majd ki, hanem párod rejtett tartalékait is kiugrasztják majd!

Erotikus klub


Menjetek el egy sztriptíz bárba, ahol egy választott lány csak nektek táncol! Nem kell hozzá nagy erőfeszítés, de a hatása annál nagyobb! Gondolj bele: amikor egy félig meztelen nő erotikus, szexi táncát nézitek, mindkettőtök agya azon jár majd, bárcsak egymást vetkőztethetnétek! Ha megtetszik a téma egy peep showba vagy pornó színházba is ellátogathattok!

Erotika az étterem

Az étel igazi afrodiziákum lehet egy estén! Válassz az erotikus alapanyagokból, mint az osztriga, az avokádó, a gomba és minden, aminek alakja a péniszre hasonlít. Ha étterembe mentek, ott csak egymás etetése lehetséges. Ha viszont mindezt otthon valósítjátok meg, sokkal több lehetőségetek adódik! Vetkőzz meztelenre, és az ételeket helyezzétek el egymás testének különböző pontjain! A desszert legyen forró csoki, eper, sárgadinnye! Az étel és a szex mindig jóban voltak. Felébresztik az érzékeket, és beindítják a hormonokat!

Erotikus játékok


Senki nem mondta, hogy a randin nem lehet játszani! Fantasztikus szex-társasjátékok léteznek, amik sosem mennek ki a divatból! Lehet az kártyával, dobókockával vagy bábukkal. A társasjáték elég sokáig tartson ahhoz, hogy kellőképpen felcsigázzon benneteket, és a célban már csak egymásra vágytok! A Káma Szutra játék egyike a legjobbaknak, akárcsak a 269 szex-kérdés nevű. Szórakozásra fel!

Szex shop


Kellemes, önfeledt és izgató! Egy szex shopban még a levegő is izzik, amikor a különböző eszközöket nézegetitek. Mi mindent találhattok? Eszközöket, fehérneműket, minden méretben és formában. Ha túl soknak érzed, akkor ne ezzel kezdjetek. Töltsétek a napot vásárlással: látogassatok el több boltba, és az utolsó legyen a legjobb!


Erotika a nyílt vízen


Az éjszakai fürdőzés már kiment a divatból? Még jó, hogy nem. Keressetek egy eldugott, de biztonságos tavacskát, vagy strandot. Vigyetek magatokkal egy kis bort, valami harapnivalót, majd kezdődhet a móka. Ruhákat le, és indulás úszni! (is)


Pornó maraton


A közös filmezés kedves, és jó mulatság. De nemcsak romantikus filmek léteznek ám. Ha a célod a hangulatfokozás, akkor valami erotikusra van szükség. Számtalan fajta létezik: az enyhétől a vadig. Ízlés szerint válaszd ki a leghatásosabbat. Ne felejtsd el elmondani a nőnek sem, mire készüljön, nehogy kellemetlenül érezze magát! Bemelegítésnek néhány igényes pornó magazint is bevethetsz, így megtudod hogy áll a témához!


Biztos azt gondolod, a barátnőd megölne, ha egy sztriptíz bárba vinnéd! De biztos vagy ebben? Ha még sosem csináltad, ne legyél ebben olyan biztos! Ne felejtsd el, a nőkben ugyanúgy ott él a vágy a vad szexre, csak ők szeretik elrejteni. A te feladatot felszabadítani a gátlásokat!


És végül a legfontosabb! Sose viselkedj a lánnyal úgy, mint aki csak arra kell. Figyelj rá, és gondoskodj róla, hogy jól érezze magát, bármi is a randi helyszíne! Beszélgessetek a témáról, mert a frenetikus szexhez nyíltságra van szükség!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását