2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Csak hét percig szexelnek

Mennyit fáradozunk azon, hogy minél tovább tartson az előjáték. Mindezt egy orgazmusal végződő menet reményében. Hány perce is fordítasz rá? A következő két nemzetnél biztosan többet. Ki tudja, kinek van igaza...
2008. március 27. csütörtök 06:44 - Hírextra
Kiderült, hogy a kanadaiak kedvenc időtöltése nem a szex! Egy felmérésben 40 és 64 év közti felnőtteket kérdeztek a napi időbeosztásukról. Kiderült, hogy naponta mindössze 15 percet szánnak szexre és romantikázásra. Ehhez képest tévézéssel vagy internetezéssel öt teljes órát töltenek.

Ha azt gondolod, ezek borzasztó arányok, nézd meg, mivel töltik napjukat az amerikaiak! A tévé olyan náluk, mint egy igazi családtag! Ők az a nemzet ugyanis, akik képesek egész nap azon izgulnak, ki lesz az új topmodell. Aztán jöhet néhány talk-show, végül pedig a kedvenc sorozatuk. Gyakorlatilag ennyi 24 óra. Kétszer 30 percnyi szünetük van, ami semmi másra nem elég, mint bakapni néhány falatot, és mondjuk megnézni az e-maileket, és szétnézni a neten.

Ők aztán elcsodálkoztak a kanadaiak adatain. Azt kérdezik, mi az ördögöt tudnak művelni 12 percen keresztül szex és romantika címszó alatt?! Hét perc alatt olyan szexet lehet lezavarni, hogy egész életedben emlékezni fogsz rá. De ezek csak a különleges alkalmakkor adatnak meg, mint például a házassági évforduló….

Hát nem tudom, de a lepedőt kibontani, már maga öt perc. El sem merem képzelni, hogy telik a következő kettő. Már ha végig gondolom, elfáradok.

És így megy ez minden áldott nap.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását