2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Top 10-es bűnözőt fogtak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Top-10-es körözési listáján szereplő bűnözőt fogtak el pénteken egy Zirc melletti bakonyi faluban - tájékoztatta a főkapitányság szóvivője az MTI-t.
2008. március 21. péntek 15:43 - Hírextra

A 33 éves férfit hónapok óta körözték, ugyanis a csalás, csődbűntett, valamint a számviteli fegyelem megsértése bűncselekmények és ittas vezetés vétsége miatt jogerősen három évi szabadságvesztésre ítélt ember nem vonult be a börtönbe - mondta Dániel-Tóth Zoltán. Közlése szerint a megyei TOP 10-es bűnöző tartózkodási helyéről a napokban szereztek megbízható információt a zirci rendőrök, s az elfogására nyolc rendőr és két polgárőr ment ki golyóálló mellényben éjszaka a városhoz közeli faluba.

Tartani lehetett az erős fizikumú férfi ellenállásától, illetve szökésétől - tette hozzá a szóvivő. Megjegyezte: a keresett bűnöző a ház hátsó kijáratán keresztül igyekezett is elmenekülni, ám a rendőrök elkapták, megbilincselték és előállították a veszprémi börtönbe.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását