2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Indul a Zúzda

Amatőr rockzenekarok versenye indul márciusban a PONT FM 88.1 rádió és a Wigwam Rock Klub szervezésében. A kezdeményezés célja lehetőséget nyújtani olyan együttesek részére, akik még nem rendelkeznek lemezszerződéssel, azonban saját dalokkal igen.
2008. március 6. csütörtök 16:30 - Hírextra
Sokszor hangoztatott tény, hogy nehéz bizonyos ismertségi szinten elérni egy kezdő zenekarnak. A rock stílus képviselőinek még nehezebb dolguk van, hiszen költségek szempontjából a hangszerrel való „zenekészítés” anyagilag is terhelő. Ehhez jön még az is, hogy nehéz igazi szereplési lehetőséghez jutni. Mind koncerteket tekintetében, mind rádiós megjelenésben. Pedig a zenélés egyik lételeme a közönség, nélkülük félkarú óriás a legjobb produkció is. Hiába nagyon jó egy zenekar, ha nem hallgatja (és látja) őket senki.

Magyarázni sem kell, hogy miért fontos a tehetségeknek lehetőséget biztosítani és támogatni minden újat. A Pont FM, az első magyar rockadó és a Wigwam Rock Klub többek közt ezért is indította tehetségkutató versenyét, melyre március 31-éig lehet még jelentkezni. A feltételek és a további részletek pedig a következők alább olvashatóak.

Lemezszerződéssel még nem, de legalább 3 saját számmal rendelkező zenekarok küzdhetnek meg 6 hónapon keresztül az értékes nyereményekért. A beküldött demo anyagokat egy szakmai zsűri bírálja majd el, a legjobb 36 zenekar élőben is bemutatkozhat a közönségnek és a döntőbíráknak.

A döntőre augusztus utolsó hétvégéjén kerül sor egy nagy gála keretében. A nyertes együttes 250.000 Ft értékű hangszertámogatást kap, valamint önálló koncertet adhat a Wigwam Rock Klubban, felléphet a PONT FM 88.1 rendezvényein és az együttes számait folyamatos játssza majd a PONT FM 88.1, Magyarország egyetlen rock'n'sport rádiója.

A jelentkezési lap és a verseny részletes leírása megtalálható a  www.pontfm.hu és a www.wigwam.hu weboldalon.

Jelentkezési határidő: 2008. március 31.

Jelentkezzen tehát, aki tehát úgy érzi, hogy óriási veszteség lenne a magyar rockzenei palettának, ha nem bővülhetne zenekarának dalaival. Akkor is, ha csak szeretne részt venni egy megmérettetésen, és szereplési lehetőséghez kíván jutni. Itt az alkalom.

Induljon a Zúzda!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását