2024. április 23. - Béla

Izléstelen Victoria Beckham

Victoria Beckham, a Spice Girls együttes egykori tagja, David Beckham futballista felesége került az "élre" a 2007-es év legízléstelenebbül öltözködő hírességekeinek listáján. A kétes dicsőséget jelentő névsort immár 48. alkalommal állította össze Richard
2008. január 9. szerda 12:50 - Hírextra
Állítása szerint a listák "mulatságból" készülnek, hogy ösztönözzék a "divattudatosságot".
Az egykori Posh Spice, vagyis "Elegáns Fűszer" azért végzett az élen, mivel Richard Blackwell meggyőződése szerint a brit énekesnő öltözködése nélkülöz minden különlegességet, azaz "fűszert". Indoklása szerint Victoria állandóan szűk miniszoknyákat visel, egyik borzalmasabb, mint a másik.
A divatkritikus egyébként 1998-ban a Spice Girls együttest tette meg az ízléstelenségi listája éllovasává.

A tavalyi névsor második helyezettje szintén egy brit énekesnő, Amy Winehouse, aki tupírozott hajával, pöttyös szoknyájával leginkább egy 50-es évekbeli autóscsárda pincérnőjére emlékeztette a divattervezőt.

A legrosszabbul öltözködő sztárok listáján a bronzérem Mary Kate Olsen amerikai színésznőnek jutott, aki Richard Blackwell megfogalmazása szerint hurrikánba került fogpiszkálóra hasonlít.
Fergie, a Black Eyed Peas együttes énekesnője a negyedik. Szerepel a Top 10-ben Kelly Clarkson Grammy-díjas amerikai énekesnő, a Bond-lányt alakító Eva Green francia színésznő, Avril Lavigne kanadai és Jessica Simpson amerika énekesnő, Lindsay Lohan és Alison Arngrim amerikai filmsztár.

Britney Spears, a korábbi listavezető ezúttal nem került a legrosszabbul öltözködő hírességek közé. Richard Blackwell döntését azzal indokolta, hogy nem ez a megfelelő időpont a bírálatra, amikor az énekesnőnek amúgy is annyi baja van. A divatkritikus egyben reményét fejezte ki, hogy idén jobban megy majd Britney Spears sora.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását