2024. április 23. - Béla

Kézműves napok az ünnepek jegyében

Kézműves napokat rendeznek az Aranytíz Művelődési Központban december 9. és 16. között, amelynek keretében kulturális programokat is szerveznek, elsősorban a gyerekeknek.
2007. november 26. hétfő 19:02 - Hírextra

Az egyhetes program első napján, december 9-én színházi előadás lesz, közben megérkezik - bár kissé megkésve - a Mikulás, aki ajándékot oszt a gyerekeknek.

A nagyobbacskák részt vehetnek a kézműves foglalkozáson, míg a szülők a Babaruha-börzén nézelődnek.

Hétköznapokon délután 3-kor nyit a karácsonyi vásár, délután 5 órától pedig kulturális programokra kerül sor. Lehet majd sütni mézeskalácsot, hajtogatni kiscsizmát, só-liszt gyurmából pedig különböző figurákat készíteni. Képeslapok és ajándékkísérő-kártyák készítésére is megtanítják a kicsiket a kézművesmesterek.

Lesz táncbemutató, fiatal énektehetségek bemutatkozása, Luca-napi mulatság, fellép a Tabulatúra Régizenei Együttes, valamint a 100 Folk Celsius.

A zárónapon, december 16-án a Varázsgömb Játszóház India mesés világát mutatja be, majd az Aranytíz Musical Stúdió Gálaelőadása következik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását