2024. április 24. - György

Vita a digitális átállásról

Az Országgyűlés kedden utolsó napirendi pontként folytatta le a műsorterjesztés és a digitális átállás szabályairól szóló törvény, valamint a rádiózásról és televíziózásról szóló törvény módosításáról szóló javaslat részletes vitáját.
2007. november 21. szerda 07:53 - Hírextra

Miután senki nem jelentkezett felszólalásra a Jánosi György (MSZP), Cser-Palkovis András (Fidesz), Pető Iván (SZDSZ) és Herényi Károly (MDF), önálló indítványához benyújtott módosító javaslatok tekintetében csak Jánosi György reagált a korábbi vitában elhangzottakra, és csupán annyit mondott, hogy az előterjesztők kizárólag a törvényhozás kulturális és sajtóbizottsága által benyújtott módosító indítványokat támogatják.

Az elnöklő Harrach Péter lezárta a részletes vitát, a módosító javaslatokról várhatóan következő ülésén határoz a Ház.

Harrach Péter - mivel a módosító javaslatok beérkeztek - lezárta a vagyonnyilatkozati kötelezettségekről, az állami tisztviselők javadalmazásának átláthatóságáról, illetve az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslatok korábban - a módosító indítványok benyújtása érdekében - nyitva hagyott általános vitáját.

Napirend utáni felszólaló híján Harrach Péter bezárta az ülést, a Ház november 23-án, 13 órakor, várhatóan háromnapos üléssel folytatja munkáját.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását