2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Térkép a palackon

Nem rejti palackba üzenetét a Kékkúti Ásványvíz Zrt.: minden egyes ásványvizes palackra ráteszi a Balaton-felvidéki Nemzeti Park méretarányos térképét 2011-ig, ugyanis ötéves névhasználati szerződést írt alá a Nemzeti Park Igazgatósággal.
2007. szeptember 17. hétfő 12:50 - Hírextra

A kezdeményezéssel a két szervezet a természetvédelmi terület ismertségét szeretné növelni.
A palackozó nem titkolt szándéka, hogy fogyasztóinak megmutassa: az ország egyik turisztikai és természeti gyöngyszemének tartott Balaton-felvidéki Káli-medencéből nyeri a Theodorát. Szándéka szerint a palackokon feltüntetett térkép hozzájárul ahhoz, hogy minél többen felfedezzék ezt a régiót.

Az ásványvíz-palackozó és a nemzeti park együttműködése nem új keletű: a cég üzleti tervének részeként kezeli az együttműködést. Például támogatásukkal épült két tanösvény a park területén.

Az egyik a Káli-medence víztani, a másik a földtani értékeit mutatja be a kirándulóknak. A múlt század elejének hagyományait felelevenítő kővágóörsi mosóház 2005-ös felújítása is e partnerséget fémjelzi.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását