2024. április 25. - Márk

Legyenek nyilvános szerződések az MTV-nél

Hozza nyilvánosságra hatályban lévő és a jövőben kötendő szerződéseit a Magyar Televízió - szorgalmazza egyikük keddi közleménye szerint a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnökségének négy Fidesz- és KDNP-delegáltja.
2007. szeptember 4. kedd 17:23 - Hírextra

Szabó László jelezte, a testület szerdai ülésén ismét megpróbálják elfogadtatni javaslatukat, "amelynek értelmében a Magyar Televízió köteles lenne nyilvánosságra hozni megkötött szerződéseit, köztük az új székház és gyártóbázis megépítésére, illetve bérlésére idén márciusra kötött szerződés konstrukcióját is".

Közlése szerint a kormánypárti delegáltak a múlt heti elnökségi ülésen elutasították az erre vonatkozó javaslatot, "ezzel bebizonyosodott, hogy a kormánypártok delegáltjai közpénzek tízmilliárdjai felhasználási módjának eltitkolásában érdekeltek".

"Javaslatainkat a nyilvánosságra hozatalról mindaddig meg fogjuk ismételni, míg jobb belátásra és a közpénzek elköltésének átláthatóvá tételére nem bírjuk az MSZP és az SZDSZ kurátorait" - fogalmaz közleményében Szabó László.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását