2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Netre kerültek a zsidó temetőben készült szex képek

Meztelenül, félreérthetetlen pózókban fényképezte magát egy fiatal pár a békéscsabai zsidó temetőben. A fényképek felkerültek az internetre, emiatt a pár bejelentést tett a rendőrségen, adatlopás miatt. A rendőrök ugyanakkor szabálysértési eljárást kezdem
2007. augusztus 22. szerda 16:25 - Hírextra
A képek augusztus 18-án jelentek meg egy internetes újságban, a fiatal pár férfi tagja ezután jeletkezett a rendőrségen. Azt állította a képeket saját használatra készítették, azokat az ő illetve partnere beleegyezése nélkül tették közzé az interneten. A képekről egyértelműen megállapítható, hogy a békéscsabai zsidó temetőben készültek. A képeken a pár hölgytagja meztelenül, illetve párjával különböző pózokban látható a sírok között.

A rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy a képeket valóban ellopták-e és azok a pár tudta nélkül kerültek fel a netre - közölte a Független Hírügynökséggel Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az eset kapcsán felmerült a kegyeletsértés gyanúja is, ez azonban magánvádas eljárásnak számít, így a képek miatt a sírkertben eltemetettek hozzátartozói tehetnek feljelentést. A rendőrség mindenesetre a temető rendjének megzavarása miatt szabálysértési eljárást kezdeményezett a pár ellen.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását