2024. március 19. - József, Bánk

Vad Kati kézimunkázott, leápolt, most csak ápol

Kati majdnem keramikus lett. Aztán, ahogy tudjuk, máshogy alakult. Most pedig már ő sem szeretne erről beszélni. Vad Katiról van szó, alias Michelle Wildról, aki már csak azt kéri, hogy Katinak szólítsák. A padödősök egyszerűen csak Misinek becézik.
2007. március 29. csütörtök 13:35 - Kánya Andrea

Kati a műsorban elmesélte, a pornózás előtt is volt élet.: „14 évesen megkaptam a tizenharmadik pár kesztyűmet. Ez azért érdekes momentum, mert jellemző volt rám kislánykoromban, hogy mindig mindent elhagytam. Emiatt sokan mondták rám, hogy azért vagyok szétszórt, mert művészlélek, álmodozó vagyok. Képzőművészeti szakkörökre jártam Sátoraljaújhelyen. Tűzzománcozás, korongozás, kerámiázás - szinte minden a palettán volt. Kerámikus, művész akartam ugyanis lenni. Óvodás koromban vettem részt az első rajzpályázaton.”

Az ex-pornós lázadó kislányként élte mindennapjait. „Kék hajjal voltam diákönkormányzati elnök. Nagyon jó középiskolába jártam, ami különlegesebb volt az átlagos iskoláknál. Volt ott midnen: veréb- avató, fordított nap stb. A tanárok is minden hülyeségben benne voltak. Emlékszem például Dobó tanár úrra, aki megengedte, hogy krémesekkel dobáljuk egy transzparens előtt.”

Aztán az iskola után Kati nem keramikus lett. Hanem tudjuk, mi. „Nem a hírnév miatt vállaltam ezt be. Azt gondoltam, vesztenivalóm nincs, így 20 évesen döntöttem a pornó mellett. Persze egyszer - kétszer volt visszafordulás. Könnyen ki is mondták rám, hogy „koravén” - azaz korán vesztettem el szüzességemet. Nem a Kovihoz készültem eleinte. Aztán nála kötöttem ki. Több pornó díjat kaptam, olyan nyolcat- kilencet. Ezekből összesen egy van otthon, a többi az ügynökömnél.” A műsorvezetők meglepetten kérdeztek rá: „Ezek szerint van ügynök ebben a szakmában?” „Van ügynök, persze. Ahogy van a ló meg van a zsoké, érted… ”

A padödősöket nagyon izgatta, a színésznők valóban elélveznek-e a forgatás alatt. „ A pornó filmekben mindenkinek a saját belső ügye hogy hogyan hozza össze az audiovizuális végeredményt -azaz az orgazmust, vagy annak látszatát”- válaszolta Kati. „Azt hiszik, bedrogozva, bepiázva dolgozunk- pedig el is ájulnék, ha ezt kellene tennem.”

Kati a műsorban nem szeretett volna tovább beszélni pornós múltjáról. Mint mondta, az a korszak lezárult. „Amit most csinálok, az jobban összekapcsolható az előzményekhez, a művészethez. Funkcionalista életet élek.”

Az adás alatt felhívták Zilahy Tamást, a Jóban Rosszban rendezőjét. Lang Györgyi és falusi Mariann a válogatásról kérdezték. Zilahy úgy fogalmazott, ez egy nagyüzem, egyszerűen más a rendszer: „A rendezők nem vesznek részt a castingon, ugyanis körül- belül egyszerre álltunk fel: a stáb, a rendező, a műszaki stáb, a színészek. Mi csak javaslattevők lehetünk, mi is válogatás alanyai vagyunk. A megrendelők, producerek döntenek. Katitól tartottam. Megérkezett egy másik világból és nem tudtuk hogy hogyan egyeztessük ezt össze. De kaptunk egy halk szavú kislányt, aki remek színésznő lett, és ezt tudja is magáról.”

Kati nagyon megszerette a sorozatot, annak ellenére, hogy a kezdetekkor voltak konfliktusai.: „ Az elején a fél csapat utált. Főleg egy fiatal színész fiú, aki odaállt elém és megmondta a magáét. Azt mondta, ő egy József Attila - díjas színész, és ezt ilyen minőségben is szeretné folytatni, és reméli én nem fogom akadályozni a stábot ebben… Az előítéleteket kellett leépíteni, túl vagyunk rajta, most már nagyon jól érzem magam.”

Bizonyára éles váltás lehetett a színésznőnek, hogy mostantól filmjeiben szöveget is kell mondania. Kati azonban ezt az akadályt is hamar leküzdötte. "Ha én előre megtanulom a szöveget, akkor a forgatáson általában nem jön elő… ezért két perccel hamarabb szoktam átnézni a 4-5 oldalas szöveget, megnézem a díszletet és tárgyakhoz, szituációkhoz kötöm. Régebben, mikor bent voltam a jelenetben, ha beszélt hozzám beszélt a másik színész, úgy csináltam mintha tévéznék, borzasztóan koncentráltam, és mikor befejezte, vettem egy levegöt és mondtam a saját szövegem. Így viszont nem volt életszerű. Most már a mondatok rendje, szavak, szinonimák fontossága szerint építem föl. Az iskolában is szerencsém volt, mivel mivel V betűvel kezdődik a nevem, így mire mindenki elmondta a verseket, már megtanultam hallás alapján.”

Kati a legszívesebben férjéről és kislányáról beszélt: „Zoli a mindenem (Zoli, Vad Kati férje - a szerk.), nagyon megváltoztatott. Egy rádióműsorban találkoztam vele, koktélokról beszélgettünk. Zoli kiszeretett ebből az egészből (a pornózásból- a szerk.), és számomra is értékesebbnek tűnt ő, mint ez a világ, ami amúgy is kezdett elromlani. Mikor már harmadszor, negyedszer találkozol ugyanazzal a problémával, kezded elveszíteni a lelkesedésed. A várakozás, az, hogy nem tudod mikor kezdesz, mikor végzel egyre jobban idegesít. Az már viszonylagos, hogy emberszámba vesznek - e vagy nem.”  Tehát Kati kilépett a pornóvilágból, és őrületes gyorsasággal férjhez is ment.

„Viharos tempóban fejlődött Zolival a kapcsolatunk- két őrült találkozott, aztán most meg teljesen normális életet élünk. Augusztusban mondtuk ki hivatalosan, hogy „járunk”, szeptemberben megkérte a kezem. Kaptam tőle egy nyakláncot, amiben Zoli vére van. Márciusban már esküvő volt, a gyermekünk pedig most két éves.”

Vad Kati terhessége idején több mint húsz kilót szedett fel. Amit aztán gyorsan le is adott. „Mikor kijöttem a kórházból, 10 kilót le tudtam adni. A férjem szigorú volt, sokat vitt gyalogtúrázni. Olyan jellegűek voltak a kis zsírpárnáim amik 20 évet öregítettek a testképemen. Alakformálást, testsúlycsökkenést ígért egy belvárosi wellnesközpont, ahova ellátogattam. Tűelektródákkal szúrkáltak minden héten, ami mellett speciális étrendet kellett betartani. Gyümölcs-, rizs- és joghurtnapot tartottam.”

Vad Kati férjével nemrég Erdélyben járt. "Szovátán voltunk, de nem wellnessezni. Számomra egy wellness- központ nem garancia arra, hogy jól érzem magam. Ez az erdélyi kirándulás viszont nagyon feltöltött. Parajdon van egy sóbánya, oda mentünk megtisztulni.

Nagyon érdekes a hely: lemész, lent asztalok vannak, kártyázni és ping-pongozni lehet, kitisztul a tüdőd, kijössz. Megérzed a busz szagát és megint rosszul vagy”.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását