2024. április 25. - Márk

„Sok férfival tudok élni – azt keresem, aki nélkül nem”

Újra együtt van-e Mary Zsuzsi szerelmével, Szabolccsal? - ez volt a szerdai Frizbi egyik fő kérdése a PONT FM 88.1-en. Nos, az örökifjú énekesnőn jegygyűrű van, de nem régi párjától, akibe viszont még mindig szerelmes.
2007. március 1. csütörtök 13:47 - Csákány Róbert

Hajdú Péter vendégeként Mary Zsuzsi elmondta, hogy kibékült a 35 éves Kelemen Szabolccsal, akitől másfél évvel ezelőtt vált el útja, mikor a férfi Torontóba ment dolgozni. Bár Szabolcs nem kifejezetten Zsuzsiért tért vissza: „hazahúzta a szíve, és lejárt a vízuma” - mondta az énekesnő.

Mint kiderült, felemás módon telt ez a 18 hónap: Zsuzsi hűségesen várt Szabolcsra, aki viszont – Mary Zsuzsival töltött hét év ide vagy oda – állítólag volt mással is a tengerentúlon. De Zsuzsi ezért nem haragszik rá, sőt, becsüli Szabolcs őszinteségét. „Keményen, kegyetlenül, de mindig megmondja az igazat: ő férfi, tehát vadászott. ” Mary Zsuzsi elmondta: az, hogy ők többé nem egy pár, nem rontotta el kettejük viszonyát. Napi kapcsolatban vannak, együtt dolgoznak Zsuzsi új lemezén: „Szabolcs sokat segít mindenben, csak szexuálisan nem tartunk kapcsolatot, mert az hazugság lenne”.

Zsuzsi ugyanis részben már elengedte Szabolcsot. Egyrészt azt mondja, nagyon nehezen bírta ki ezt a másfél évet, és most már nyitnia kell mások felé, mert nem bír egyedül élni. Másrészt viszont elismeri: amíg azt érzi, hogy összeugrana a gyomra, ha meglátná Szabolcsot egy másik lánnyal, addig mellette akar maradni. „Szerelmes vagy” - mondta erre Hajdú Péter, mire Zsuzsi úgy reagált: „Kimondtad.”

Saját bevallása szerint Mary Zsuzsi egyébként hűséges típus, csak hosszú távú kapcsolatokban gondolkodik: meg nem nevezett első szerelmével négy évet, Dobos Attilával ötöt, Kelemen Szabolccsal hét esztendőt, Klapka Györggyel pedig huszonnyolcat töltött együtt. Mind mondta, nagy igazságot fedezett fel: „Sokáig úgy éreztem, hogy azt a férfit keresem, akivel élni tudok. Időközben rájöttem, hogy nagyon sok férfival tudok élni, és igazából azt kell megtalálni, aki nélkül nem tudok élni.”

Vajon ez Szabolcs-e, vagy valaki más? Hiszen Mary Zsuzsit még mindig előző szerelméhez húzza a szíve, de most is akad egy-két udvarlója. Sőt, Hajdú Péter egy jegygyűrűt látott Zsuzsi ujján. „Lépni kellett” - kommentálta a kortalan énekesnő menyasszonysága hírét, de erről többet nem mondott. Utóbb azért bevallotta, a gyűrűt születésnapjára kapta egy 36 éves úrtól, aki nagyon szereti őt. Az illetőről Mary Zsuzsi nem árult el egyebet, hosszas faggatózásra is csak annyit, hogy „aludtak már együtt”.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását